04 / 05 / 2024

beykoz yenimahalle kültür merkezi nerede

beykoz yenimahalle kültür merkezi nerede

Beykoz'un her mahallesini 5 yılda meydanlar, hizmet binaları ve yollarla donatan Belediye, bir hizmeti daha Beykozlulara sunuyor. Yenimahalle Kültür Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli dualarla atıldı...

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Yenimahalle Ata Kültür Merkezi açıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi tarafından her mahalleye yapılması planlanan kültür merkezlerinden birisi daha Ata Mahallesi’nde hayata geçirildi.

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Ankara Yakacık Kültür Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yenimahalle Belediyesi, Yakacık Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Yakacık Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, ilçeye 5 yeni kültür merkezi kazandırıyor.

Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi 17 Şubat'ta açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beykoz Belediyesi, Kavacık Kültür ve Sanat Merkezi'ni 17 Şubat'ta hizmete açıyor.

Ankara Kaletepe Kültür Merkezi yolda!

Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Kaletepe Kültür Merkezi’nin sözleşmesi imzalandı.

Ankara Yenimahalle'ye 4 yeni kültür merkezi!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesine 4 yeni kültür merkezi geliyor. İnşa edilecek Turgut Özal ve Kaletepe kültür merkezlerinin ihale süreci devam ediyor.

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 5 ilçeye 5 yeni kültür merkezi inşa edecek. Merkezler, Turgut Özal, Serhat, Susuz, Kaletepe ve Yakacık mahallelerine inşa edilecek.

Beykoz Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nin temeli atıldı!

Beykoz’da İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy adına kurulacak Kültür Merkezi’nin temeli atıldı. Başkan Çelikbilek: “İlçemizin turizm ve eğitim vizyonuna uygun olarak tarihi eserlerimizi ihya ediyoruz. " dedi.

Beykoz Belediyesi'nden Hilvan’a Kadın Kültür Evi!

Beykoz Belediyesi tarafından kardeş kent protokolü kapsamında Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Kadın Kültür Evi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Fethi Yaşar'dan Yenimahalle'ye kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Turgut Özal Mahallesi Parkı ve Sağlık Ocağı’nı görkemli bir törenle hizmete açtı. Yaşar açılışta mahalle sakinlerine kültür merkezi yapacaklarını da müjdeledi.

2003 yılında Anadoluhisarı, kültür hisarı haline dönüşecekmiş!

2003 yılında İstanbul'daki ilk Türk eseri olma özelliğine sahip Beykoz'daki ileri karakol olarak inşa edilen Anadoluhisarı, Beykoz Belediyesi'nin hazırladığı projeyle içinde konserlerin yapıldığı kültür hisarını dönüşecekmiş.

beykoz yenimahalle kültür merkezi nerede Haberi

beykoz yenimahalle kültür merkezi nerede


İlçemizin her mahallesini 5 yılda meydanlar, hizmet binaları ve yollarla donatan Beykoz Belediyesi, bir hizmeti daha Beykozlulara sunuyor. Yenimahalle Kültür Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin temeli dualarla atıldı.


Hizmet ağını genişletmek ve ilçe sakinlerinin modern kent çalışmalarından daha fazla faydalanması için projelendirilen Yenimahalle Kültür Merkezi ve Aile Sağlığı Merkezi’nin temel atma töreni, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek,  Sultanlar Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Yıldız, Belediye Meclis üyeleri, adayları, Yenimahalle muhtarı Nevzat Yalçın ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.


Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan temel atma töreninde vatandaşlara hitap eden Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, “Yenimahalle Hizmet Binası, Yenimahallelilerin faydalandığı bir yer olacaktır. Binamızın üstteki çatı katını 5000 kitabı olan kütüphane ve toplantı salonu...