23 / 07 / 2024

beykoz Yenimahalle Muhtarlık binası

beykoz Yenimahalle Muhtarlık binası

Beykoz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, içinde aile sağlığı merkezi, kültür merkezi, spor salonu ve kafeteryası bulunan Yenimahalle Şerife Bacı Hizmet Binası ile Yenimahalle Muhtarlık binası törenle hizmete açıldı.

Beykoz Yenimahalle Mahallesinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi Yenimahalle Mahallesinin Bir Kısmına Yönelik 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Teklifi ile 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Yenimahalle Belediyesi Ankara Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor. İşte ihale detayları...

Ankara Yenimahalle'de 19.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurlığı, Ankara Yenimahalle, İvedik Köy Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon 468 bin 90 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Yenimahalle Yakacık kura sonuçları kazananlar listesi 2021!

Yenimahalle Yakacık kura sonuçları kazananlar listesi 2021 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

Yenimahalle Yakacık TOKİ kazananlar listesi 3 Aralık!

Yenimahalle Yakacık TOKİ kazananlar listesi 3 Aralık haberimizde yer alıyor. İşte Yenimahalle Yakacık TOKİ kazananlar listesi 3 Aralık ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kırıkkale Yenimahalle TOKİ konutları tamamlanmadan teslim edildi iddiası!

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale'de Yenimahalle 1. Kısım 2. Etap TOKİ konutlarının hak sahiplerine eksiklerinin bitirilmeden teslim edildiğini ileri sürdü. Yetkililere çağrıda bulunan Ahmet Önal, konuya ilişkin açıklamalar yaptı.

Mersin'in muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçede bulunan tüm muhtarlık binalarını yeniliyor. Yeni binalar çağdaş mimariyle yeniden inşa edilecek.

Buca'daki muhtarlık binaları yenileniyor!

İzmir Buca Belediyesi, vatandaşlardan daha iyi hizmet alabilmek için şehirde bulunan bütün muhtarlık binalarını yenilemek için çalışmalara başladı.

Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesi kararı mecliste!

Üsküdar Belediyesi'nin Acıbadem Mahallesi muhtarlık binasının tahliye edilmesine dair karar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Ormanları Savunması'ndan Beykoz'daki ormanlık alanın imara açılmasına tepki!

Kuzey Ormanları Savunması, Beykoz’da 111 bin metrekarelik ormanlık alan imara açılmasına tepki gösterirken, "Binlerce ağacın kesilip yerine villa, AVM ve cami yapılmasında bir kamu yararı göremiyoruz" açıklamasında bulundu.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı bugün ihaleye çıkıyor!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Ankara Yenimahalle Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 147:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye hükümet konağı!

Ankara ili Yenimahalle Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 15 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

beykoz Yenimahalle Muhtarlık binası Haberi

beykoz Yenimahalle Muhtarlık binası

Açılışta, Beykoz Kaymakamı Süleyman Erdoğan, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Gürkan, AK Parti Eski İlçe Başkanı Adem Sefer, Kızılay Genel Başkan Yardımcısı Kemal Akar,  Beykoz Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Nur Şatıroğlu, İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay, İlçe Gençlik Spor Müdürü Serkan Öcalmaz, hizmet binasının yapımına katkıda bulunan işadamı İsmet Acar, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve ilçe sakinleri hazır bulundu. 


Beykoz Belediyesi tarafından 1 yıl gibi kısa sürede yapımı tamamlanan Yenimahalle Şehit Şerife Bacı Hizmet Binası 1400 m2 alan üzerine 4 katlı olarak inşa edildi. Zemin ve 1. katı aile sağlığı merkezi olarak 6 muayene odası ve gerekli tüm birimleriyle modern şekilde dizayn edildi. 


Beykoz...