05 / 05 / 2024

Beykoz yol çökmesi

Beykoz yol çökmesi

Beykoz'un Rüzgarlıbahçe mahallesinde yol evin üzerine çöktü. İftaiye ve belediye ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Beykoz Yavuzselim Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Yavuzselim Mahallesi, 2133 Ada 1 Parsel İçindeki Tahsisli Alan ve Yolun “İbadet Tesisi” ve “Yol” Olarak Planlanmasına İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolu Yol Asfalt İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Dolu tarafından kuruldu. 

Beykoz'da yol evin üzerine çöktü!

Beykoz'un Rüzgarlıbahçe mahallesinde yol evin üzerine çöktü. İftaiye ve belediye ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Beykoz sahili 17 metre genişleyecek!

Aralık ayında ihalesi gerçekleştirilen Beykoz sahili ihalesini 28 milyon 492 bin TL’ye Ankaralı firma Miraç-Yol kazanmıştı. 

Beykoz-Riva yolunda eylem! Ulaşıma kapatıldı!

Sürekli kazaların yaşandığı Beykoz-Riva yolunda geçtiğimiz gün Alibahadır Mahallesi Muhtarı Hasan Yılmaz'ın oğlu Emre Yılmaz vefat etti. Sabrı taşan halk, yol kapatma eylemi yaptı.  

Beykoz Anadolukavağı Askeriye Yolu genişliyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Beykoz Belediyesi Anadolukavağı Yuşa Yolu’nda 2. etap yol genişletme çalışmalarına başladı.

Beykoz'un 2017 yol haritası belirlendi!

Beykoz Belediyesi bir yıllık yatırım, hizmet ve çalışmaların görüşüldüğü yıl sonu toplantısını yaptı. Gerçekleşen toplantıda 2017 yılının yol haritası da belirlendi.

Beykoz'a 36 bin 676 metrekare parke taşı!

İlçe genelinde birçok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Beykoz Belediyesi, Çiğdem Mahallesi sokaklarında 36 bin 676 metrekare kilit taşı çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.

Beykoz Paşabahçe'ye 15 bin metrekare kilit parke!

İlçe genelinde birçok mahallede yol onarım ve bakım çalışmalarını sürdüren Beykoz Belediyesi, Paşabahçe Mahallesi’nin birçok sokağında kilit parke döşeme çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı.

Ankara Büyükesat Vadisi'ndeki yapılaşma masaya yatırıldı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Büyükesat Vadisi'nde yaşanan ve sadece yol çökmesi olarak kamuoyuna yansıyan Büyükesat Vadisinin peşin bırakmıyor.

1946 yılında Üsküdar - Beykoz sahil yolu 3 milyon liraya mal olacak!

1946 yılında İstanbul Belediyesi, Üsküdar Meydanı'ndan başlayarak Beykoz'da nihayet bulacak sahil yolunu açmak için çalışmalara başlayacakmış. Sahilden ve yalıların arkasından geçecek yol 3 milyon liraya mal olacakmış.

Beykoz sahili denize doğru 10 metre genişleyecek!

Beykoz’da Çubuklu-Kanlıca Sahil yolu projesi kapsamında yapımına başlanan yeni yaya yolu inşaatı tamamlandığında 3 kilometrelik sahil yolu olacak. Proje kapsamında Boğaz sahili, kazıklı yol sistemiyle denize doğru 10 metre genişleyecek.

Çanakkale-İzmir karayolunda yol çöktü!

Çanakkale-İzmir karayolunda yol çökmesi meydana geldi.a Çanakkale-İzmir karayolunun 17'nci kilometresindeki duble yolda meydana gelen çökme nedeniyle yolun tek şeridi trafiğe kapatıldı.

Beykoz yol çökmesi Haberi

Beykoz yol çökmesi

Beykoz'un Rüzgarlıbahçe mahallesinde meydana gelen toprak kayması sonucunda yol evin üzerine çöktü.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, saat 17.30 sıralarında meydana gelen olayda asfalt ve taşların üzerine kaydığı yol kenarındaki evde hasar meydana geldi. 

İtfaiye ve belediye ekipleri olay yerinde inceleme başlattı. Sokak güvenlik şeridi çekilerek araç trafiğine kapatıldı. Olay sırasında evde kimsenin olmaması ise büyük bir facianın önüne geçti.

Ev sahibi Ayhan Demirci "Aşırı yağışlardan dolayı burası böyle çöktü. Yolda çöktü evin üzerine. Evde kimse yok. Ekipler şu an burada çalışıyor" açıklamasında...