30 / 04 / 2024

beykoz yolu yenileniyor

beykoz yolu yenileniyor

Beykoz'un yollarını güzelleştirecek ve konfora kavuşturacak asfalt yenileme çalışmaları başladı. İBB ekipleri ve Beykoz Belediyesi ekipleri tarafından toplam 200 bin ton asfalt serilecek.

Kuzey Marmara Otoyolu Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Yakası Çamlık-Reşadiye Bağlantı Yolu 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Beykoz'da 19.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Anadoluhisarı Mahallesi, Göksu- Göztepe yolu mevkiinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 19 milyon 263 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı!

Beykoz sahil genişletme çalışmalarında 2. etap tamamlandı. Projede yaya, bisiklet yolu ve iskeleler bulunuyor.

Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı!

İBB ve Beykoz Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü sahil genişletme çalışmalarında Kanlıca-Paşabahçe bisiklet ve yürüyüş yolu açıldı.

Beykoz Sahil Düzenleme Projesi 2018'de tamamlanacak!

Beykoz, Kanlıca-Çubuklu Sahil Yolu’nun ardından yepyeni bir sahil şeridine de kavuşacak. İlçedeki düzenleme çalışmaları 2018'de tamamlanacak.

Beykoz İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaatı başladı!

Beykoz Belediyesi tarafından Betkoz Tokatköy-Akbaba Yolu'nda hayata geçirilecek Beykoz İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaatı başladı...

Beykoz Anadolukavağı Askeriye Yolu genişliyor!

Yol yatırımlarına son sürat devam eden Beykoz Belediyesi Anadolukavağı Yuşa Yolu’nda 2. etap yol genişletme çalışmalarına başladı.

Antalya Serik Pınarcık yolu yenileniyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Serik Pınarcık Yolu'nu yeniliyor.

Balıkesir Havran yolu yenileniyor!

Balıkesir Havran ilçesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Havran Belediyesi’nin ortaklaşa çalışmaları devam ederken şimdi de ilçe giriş yolunu yenileyecek.

Antalya Kemer Beycik yolu yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer’e bağlı Beycik Mahallesi yolunun bozulan kısımlarını sökerek, yeniden yapıyor.

Manisa Cephanelik Yolu yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, kış mevsimi öncesinde il genelinde olduğu gibi Turgutlu’da da sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir de, ilçe ziyaretinde asfaltlaması devam eden Selvilitepe Mahallesi Cephanelik Yolunu inceledi.

Kula Gölbaşı - Yeşilyayla yolu yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, Gölbaşı – Yeşilyayla hattında bulunan asfalt yollarda bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirerek yolları kışa hazırlıyor.

Antalya Korkuteli Çomaklı yolu yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli İlçesi’nde 5 kilometre uzunluğundaki Çomaklı Mahalle yolunda yenileme çalışması başlattı.

beykoz yolu yenileniyor Haberi

beykoz yolu yenileniyor

Beykoz'un yollarını güzelleştirecek ve konfora kavuşturacak asfalt yenileme çalışmaları başladı. İBB ekipleri tarafından 120 bin ton, Beykoz Belediyesi ekipleri tarafından ise 80 bin ton olmak üzere ilçeye toplam 200 bin ton asfalt serilecek. 2015 asfalt programı dahilinde İBB ekipleri sahil ve ana arterlerde çalışmalarım sürdürürken Beykoz Belediyesi'nin programı ağırlıklı olarak, Çavuşbaşı, mahalle olan köyler ve ara sokaklarda devam ediyor. Beykoz Belediyesi ekipleri tarafından arazide yapılan tespitler doğrultusunda kış aylarında bozulan yollar, alt yapı çalışmaları tamamlanan noktaların tamamı ve asfalt dokusu bozulan tüm yollar bakımlı ve güzel bir göriinüme kavuşacak. Üçe genelinde yürütülecek asfalt çalışmasıyla yollarda sürücüler için konfor ve güvenlik de sağlanacak. Anadolu kavağı trafiğine çözüm getirmek üzere Yoros Kalesi'nden Anolufeneri-Poyrazköy Yolu çıkışma kadar olan yolu geçen yıl genişleten...