27 / 04 / 2024

Beykoza Mülheimden ziyaret

Beykoza Mülheimden ziyaret

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz'un Almanya’daki kardeş şehri Mülheim An der Ruhr’dan bir haftalık ziyaret için gelen kardeş şehir STK temsilcilerinden oluşan 30 kişilik heyeti makamında ağırladı.

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi'nden ramazan boyunca ücretsiz müze duyurusu! Sadece iftardan sonra!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi Twitter hesabı, Ramazan ayına özel müze ziyaret saatleri hakkında bir duyuru paylaştı. Yapılan paylaşım sonrasında, hangi müzelerin ücretsiz olduğu merak edilmeye başlandı.

Emlakkulisi.com Kasım'da 3.4 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım ayında 3 milyon 386 bin 285 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 5 milyon 436 bin 462 oldu.

Ahmet Kaya'dan Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarına ziyaret!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Of İlçe başkanı ve yöneticilerin yer aldığı bir heyetle Trabzon Of'taki kentsel dönüşüm alanlarını ziyaret etti.

Emlakkulisi.com Kasım'da 3 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım ayında 3 milyon 42 bin 196 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 6 milyon 211 bin 518 oldu.

Haydar Ali Yıldız'dan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'ne ziyaret!

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Fetihtepe Mahallesindki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti ve çalışmalara ilişkin bilgi aldı. 

Emlakkulisi.com Kasım'da 4.4 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım ayında 4 milyon 442 bin 497 ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 9 milyon 796 bin 167 oldu.

Hafıza 15 Temmuz: Unutma Müzesi 15 Temmuz'da açılacak!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün Anadolu tarafında yapıldığı ‘Hafıza 15 Temmuz: Unutma Müzesi’ hain darbe girişiminin yıl dönümünde ziyaretçilere açılacak.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nden Selçuk Mızraklı’ya ziyaret!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Emin Koramaz ve Diyarbakır oda başkanları, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

Şehir Plancıları Odası'ndan Adnan Selçuk Mızraklı’ya ziyaret!

Şehir Plancıları Odası Diyarbakır Şubesi Eşbaşkanları Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Adnan Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği'nden Enver Dinçer'e ziyaret!

Emlakçılar ve Mali Müşavirler Derneği Başkanı Uğur Akbulut, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Arch+Dsgn Summit 5-6 Nisan'da gerçekleşecek!

“Mimari ve Tasarımda Gelecek” temasıyla 5-6 Nisan 2019 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda üçüncüsü düzenlenecek Arch+Dsgn Summit, mimarlık ve tasarım profesyonellerinin katılımıyla ziyaretçilerini ağırlayacak.

Emlakkulisi.com Kasım'da 6.8 milyon ziyaret aldı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi www.emlakkulisi.com Kasım'da 6.8 milyon ziyaret aldı. Emlakkulisi.com'un sayfa görüntülenme sayısı ise 14 milyon 502 bin oldu.

İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu'nda inceleme!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Yönetim Kurulu, İstanbul -Bursa- İzmir Otoyolu projesinde görev alan inşaat mühendislerini ziyaret etti. Yetkililer, inşaat mühendislerinden projeyle ilgili bilgi aldı.

Beykoza Mülheimden ziyaret Haberi

Beykoza Mülheimden ziyaret

Almanya’nın Mülheim An der Ruhr kentinden gelen STK temsilcilerinden oluşan grup, kardeş şehir temaslarında bulunmak üzere, bir haftalık ziyaret için Beykoz'da bulunuyor. Beykoz’u daha yakından tanımak üzere ilçemize gelen misafir heyet,  Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu’nun da hazır bulunduğu nezaket ziyaretinde, kardeş şehir STK üyelerini temsilen, Mülheim belediye meclis üyesi Enver Şen, ziyaretin amacı hakkında kısa bilgiler aktardı.


Misafir heyete  Beykoz'u tanıtan ve Beykoz Belediyesi'nin kardeş şehirlere yönelik çalışmalarını aktaran Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, kardeş şehir kapsamındaki çalışmaların, kentlerin vizyonlarının gelişmesi adına son derece önemli olduğunu belirterek, kendilerinin Türkiye’ye gelmelerini önemsediklerini ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Başkan Çelikbilek: "Beykoz yaşanabilir bir yerdir"


Başkan Çelikbilek, heyete hitaben yaptığı konuşmada, “Türkiye’ye geldiğiniz için çok şanslısınız....