02 / 05 / 2024

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nden Selçuk Mızraklı’ya ziyaret!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği'nden Selçuk Mızraklı’ya ziyaret!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Emin Koramaz ve Diyarbakır oda başkanları, Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Dr. Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.



Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Emin Koramaz, Diyarbakır TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Doğan Hatun, Makine Mühendisleri Odası Başkanı M. Emin Tümür, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Deniz Akdemir, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Samed Uçaman ve Peyzaj Mimarları Odası Başkanı Ayşegül Oruçkaptan ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı  Dr. Selçuk Mızraklı’yı ziyaret etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Konuklarını Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde ağırlayan Mızraklı, dayanışma ziyaretinden dolayı heyette teşekkürlerini sundu. Heyet adına açıklama yapan TMMOB Başkanı Emin Koramaz, Mızraklı’ya yeni görevinden dolayı ve yürütülecek çalışmalarla ilgili başarılar diledi. Belediye başkanlığıyla zorlu bir görevin üstlenildiğini belirtenKoramaz, TMMOB olarak her zaman Büyükşehir Belediyesi’nin yanında bulunacaklarını ve dayanışma içinde olacaklarını dile getirdi.

Yapılan kısa açıklamanın ardından Mızraklı, konuklarıyla bir süre baş başa görüşme yaptı.


Geri Dön