14 / 05 / 2024

beykozda fundalık alanda yangın

beykozda fundalık alanda yangın

Beykoz'da, fundalık alanda başlayan yangın, mahalle sakinlerine zor anlar yaşattı. Bazı evlerin yanma tehlikesi geçirdiği yangına önce bölgedeki inşaat işçileri ile vatandaşlar müdahale etti...

Çanakkale cayır cayır yanıyor! Son dakika: 7 ev hasar gördü, 9 köy boşaltındı, Çanakkale Boğazı kapatıldı!

Çanakkale'de merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, orman yangınına sabah saatleri itibarıyla 7 yangın söndürme uçağı ve 22 helikopterle havadan müdahalenin sürdüğünü bildirdi.

Tunç Soyer: İzmir’de 248 hektarlık alanda dönüşüm seferberliğine hız verdik!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 Ekim depreminden sonra kısa zaman içerisinde mucizeler yarattıklarına dikkat çekerek, "İzmir’de 248 hektarlık alanda yürüttüğümüz büyük dönüşüm seferberliğine hız verdik" dedi.

Karacadağ'da 295 hektarlık alanda OSB kuruluyor!

Diyarbakır Şanlıurfa karayolu 20’nci kilometresinde 295 hektar büyüklükteki alanda OSB yapılacak. Yol uzun, çünkü en iyi şartlarda alt yapı çalışmalarının ve tahsislerin yapılması, girişimcilerin tesislerini tamamlayıp üretime başlaması iki yıldan fazla sürecek...

Yalova'da 10 hektar alanda kentsel dönüşüm gerçekleştirilecek!

Murat Kurum, Yalova'da "10 hektarlık alanda yaklaşık 587 hak sahibinin bulunduğu alana ilişkin bir dönüşüm projesi geliştiriyoruz.İster yerinde, ister bedeli karşılığında zemin artı 3'ü, 4'ü geçmeyecek" dedi...

Çeşme ve Urla'da 628 hektarlık kamulaştırma kararı iptal edildi!

Çeşme’yi merkez alan kamulaştırma projesi iptal edildi. Çeşme ve Urla’da yaklaşık 628 hektarlık alanda kamulaştırma yapılmasıyla ilgili kararın iptal edildiği ortaya çıktı.

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’e plaj ve marina yapılacak!

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölleri arasında yer alan Beyşehir Gölü kenarındaki 188 hektarlık alanda plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa edilecek.

Beyşehir'de 188 hektarlık alanda turizm tesisi kuruluyor! 

Beyşehir Gölü, turizme kazandırılıyor. Beyşehir Gölü kenarında 188 hektarlık alanda; plaj, marina, kamping alanı, bungalovlar ve çadır kamplı tesisler inşa ediliyor.

Elazığ Karşıyaka'da 331 konutun yıkım çalışmaları başladı! 

Elazığ Karşıyaka Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili Elazığ Belediyesi ve TOKİ arasında yapılan görüşmeler tamamlandı. Firma yetkilileri ve hak sahipleri arasındaki görüşmeler tamamlandıktan sonra, 6 hektarlık alanda yeni binalar yapılacak...

Buca'da hazine arazisindeki yapıya satılık tabelası asmışlar!

İzmir'de ormanlık alanda inşa edilen kaçak yapıların tespiti için havadan görüntüleme yapılıyordu ve o sırada Hazine arazisine inşa edilen bir yapıya "satılık" ilanı asıldığı saptandı...

Kayseri Hacılar'da 2'nci etap dönüşüm için yıkım tamamlandı!

Kayseri Hacılar 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılması planlanan yeni konutlar için 10 hektarlık alanda 612 bağımsız yapı yıkıldı.

Hasankeyf'te 3800 dönümlük alanda tapular verildi!

Batman’ın yeni imar alanı olacak Batman-Hasankeyf karayolu güzergahında bulunan 3820 dönümlük alanın tapuları hak sahiplerine teslim edildi.

Sinekpen ile açık alanda sineklerden kesin kurtuluş!

Türkiye'de ilk olan Sinekpen fibersineklik sistemi ile verandalarda, teraslarda, balkonlarda ve havuz kenarlarında artık sinek ve uçuculara yer yok...

Diyarbakır Kırklar Dağı'nda rekreasyon projesi!

Diyarbakır Kırklar Dağı'ndaki 33 hektarlık alanda yürütülen rekreasyon projesi hızla devam ediyor. Projenin gelecek ay tamamlanması bekleniyor.

beykozda fundalık alanda yangın Haberi

beykozda fundalık alanda yangın


Beykoz'da, fundalık alanda başlayan yangın, mahalle sakinlerine zor anlar yaşattı. Bazı evlerin yanma tehlikesi geçirdiği yangına önce bölgedeki inşaat işçileri ile vatandaşlar müdahale etti.

Daha sonra itfaiye ekipleri karadan, helikopterler de havadan yangını söndürmek için yoğun çaba sarf etti. Korkuya yol açan yangın Anadolu Hisari Şeker Çıkmazı Sokak'taki fundalık alanda başladı. Rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki evlere doğru ilerleyince büyük panik yaşandı. Mahalle sakinleri can havliyle dışanya çıkarak evlerini alevlerden korumaya çalıştı. Bazı vatandaşlar kendi hortumlanyla su püskürterek alevlerin önünü kesmeye çalışü. İtfaiye, engebeli arazi sebebiyle yangın mahalline ulaşmakta zorlandı, itfaiyenin yangına müdahale etmekte geç kaldığını söyleyen bazı vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Polis, yangınla ilgili olarak inceleme başlattı. 



NURİ SOYLU/ Zaman...