28 / 04 / 2024

Beykoz'da fundalık alanda yangın çıktı!

Beykoz'da fundalık alanda yangın çıktı!

Beykoz'da, fundalık alanda başlayan yangın, mahalle sakinlerine zor anlar yaşattı. Bazı evlerin yanma tehlikesi geçirdiği yangına önce bölgedeki inşaat işçileri ile vatandaşlar müdahale etti...




Beykoz'da, fundalık alanda başlayan yangın, mahalle sakinlerine zor anlar yaşattı. Bazı evlerin yanma tehlikesi geçirdiği yangına önce bölgedeki inşaat işçileri ile vatandaşlar müdahale etti.

Daha sonra itfaiye ekipleri karadan, helikopterler de havadan yangını söndürmek için yoğun çaba sarf etti. Korkuya yol açan yangın Anadolu Hisari Şeker Çıkmazı Sokak'taki fundalık alanda başladı. Rüzgârın da etkisiyle kısa sürede büyüyen yangın bölgedeki evlere doğru ilerleyince büyük panik yaşandı. Mahalle sakinleri can havliyle dışanya çıkarak evlerini alevlerden korumaya çalıştı. Bazı vatandaşlar kendi hortumlanyla su püskürterek alevlerin önünü kesmeye çalışü. İtfaiye, engebeli arazi sebebiyle yangın mahalline ulaşmakta zorlandı, itfaiyenin yangına müdahale etmekte geç kaldığını söyleyen bazı vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Polis, yangınla ilgili olarak inceleme başlattı. 



NURİ SOYLU/ Zaman Gazetesi


Geri Dön