01 / 05 / 2024

Beykozda tapular

Beykozda tapular

BEYKOZLULARIN kuşaktan kuşağa miras kalan imar sorununda çalışmalar sonuç verdi. Beykoz Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arazilerinin devri yoluyla 3 bin 300 aileyi tapu sahibi yapıyor...

Konya Meram'daki mahallelerde yeni tapular dağıtılıyor!

İlçe tarihindeki en büyük imar planı hamlesini gerçekleştiren Konya ’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, 18. madde uygulamasını tamamladığı mahallelerde vatandaşlara yeni tapularını dağıtmaya devam ediyor.

Meram’da tapular sahiplerini buluyor!

İlçe tarihindeki en büyük imar planı hamlesini gerçekleştiren Meram Belediyesi, 18. madde uygulamasını tamamladığı mahallelerde vatandaşlara yeni tapularını dağıtmaya devam ediyor.

Smart City'de tapular tamam!

Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle; yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine yapımına 2015 Şubat ayında başlanan Smart City Residence projesinin tapuları çıktı.

Samsun Vezirköprü’de tapular TOKİ’ye devrediliyor!

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Nalbantlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında tapular Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na ( TOKİ ) devrediliyor.

Hatay'da hak sahiplerine tapuları verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Hatay Valiliği öncülüğünde gerçekleşen törenle hak sahiplerine tapularını Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı ve Hatay Valisi Ercan Topaca verdi.

Bursa Büyükbalıklı Mahallesi tapularına kavuştu!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından Büyükbalıklı Mahallesi'nde yapılan şuyulama çalışmaları tamamlandı. Mahalle sakinleri tapularını Başkan Mustafa Bozbey'in elinden aldı.

Gebze Emin Evim'den 30 aileye tapuları verildi!

Gebze Emin Evim Şubesi tarafından ev sahibi olan 30 aileye düzenlenen programla tapuları verildi. 30 vatandaş aileleri ile birlikte katılırken, aileler ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Eminevim Balıkesir’de 118 aileye tapularını teslim etti!

24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim Balıkesir’de gerçekleştirdiği tapu teslim töreniyle ailelere tapularını teslim etti.

Denizli Çardak OSB'nin tapuları dağıtıldı!

20 yıldır atıl vaziyette bekleyen Çardak Organize Sanayi Bölgesi'ni canlandırmak için atılan adımlar meyvesini vermeye başladı. Metrekaresi 3 dolardan arsa satın alan yatırımcıların tapuları, Bakan Dr. Sema Ramazanoğlu tarafından dağıtıldı.

Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor!

Toplam 1471 daireden meydana gelen proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzasıyla yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor. Proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Eminevim Elazığlı ailelere tapularını teslim etti!

24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim Elazığ’da gerçekleştirdiği tapu teslim töreniyle Elazığlı ailelere tapularını teslim etti.

Okmeydanı kentsel dönüşümünde tapular dağıtıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında mülkiyet hakkı kazanan hak sahiplerini evlerinde ziyaret ederek tapularını vermeye devam ediyor.

Beyoğlu'nda tapular halka dağıtıldı!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi ile mülkiyet hakkı kazanan vatandaşların tapularını evlerinde veriyor

Beykozda tapular Haberi

Beykozda tapular

İlçe sakinlerinin yıllardır üzerinde yaşadıkları arazilerde gerçek hak sahibi olması ve tapularına kavuşması için yıllardır çalıştıklarını belirten Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, imar çalışmalarının meyvelerinin alınmaya başladığını, söyledi. 


YÜZDE 18 KDV CEPTE KALDI İBB 


parsellerinde iki yıl yasal süreyi bekleyerek vatandaşın menfaatini koruduklarını belirten Çelikbilek, "Bana satışları neden seçim öncesinde yapıyorsun? diye soruyorlar. 


Öncelikli sebebi vatandaşlarımızın bir an önce tapusuna kavuşması içindir. Diğer bir sebep ise vatandaşların ödeyeceği yüzde 18'lik KDV'de yasal sürenin dolmasını beklememizdir. O süre de bu hafta doldu. Biz de ihale sürecini başlattık. Yüzde 18 ilave KDV payı vatandaşlarımızın cebinde kaldı."...