02 / 05 / 2024

Denizli Çardak OSB'nin tapuları dağıtıldı!

Denizli Çardak OSB'nin tapuları dağıtıldı!

20 yıldır atıl vaziyette bekleyen Çardak Organize Sanayi Bölgesi'ni canlandırmak için atılan adımlar meyvesini vermeye başladı. Metrekaresi 3 dolardan arsa satın alan yatırımcıların tapuları, Bakan Dr. Sema Ramazanoğlu tarafından dağıtıldı.



20 yıldır atıl vaziyette bekleyen Çardak Organize Sanayi Bölgesi'ni canlandırmak için atılan adımlar meyvesini vermeye başladı. 


Metrekaresi 3 dolardan arsa satın alan yatırımcıların tapuları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu tarafından dağıtıldı. Arsa satın alan firmalardan 8 tanesinin İstanbullu olması dikkat çekti. 


Törende konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, "Organize Sanayi Bölgeleri gelişen sanayimizin can damarlarıdır. Bu ülke için değer üreten, emek üreten, istihdam üreten milletimize yeni ekmek kapılan açan işadamlaı unız her zaman başunızm tacıdır. Bizler sizlerden aldığımız güçle, her alanda eşit adil bir şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Türkiye kararlı ekonomik politikaları sebebiyle ekonomik krizlerden etkilenmemektedir. Türkiye küresel ve bölgesel anlamda güçlü bir liman haline gelmiştir. Ak Parti hükümetinin bakanı ve Denizli Milletvekili olarak her zaman sanayicimizin. siz hemşeıilerimizin en büyük destekçisi olacağız" dedi. 


Törende konuşan Ekonomi eski Bakanı   Milletvekili Nihat Zevbekçi "Çardak OSB talihsiz bir süreç yaşadı. Bu sürecin kırılması için Denizli Sanayi Odasıyla anlaşarak, yatırımcılara metrekaresi 3 dolara arsa satışı için çalışma başlattık. 8 firmamıza. 1 yıl içerisinde temel atılması ve 2 yıl içerisinde üretime geçmeleri şartıyla metrekaresi 3 dolardan arsa tahsis edildi" dedi. 


Açılış konuşmasını yapan Müjdat Keçeci, "Yaklaşık 20 yılı geçen bir süıedir Çardak Özdemir Sabancı Organize Sanayi Bölgesi yatırımcı bekliyor. Çardak OSB ele 270 bin metrekarelik bölümün satışı metrekaresi 3 dolardan satıldı. Bir bankaya ait 900 bin metrekarelik arsa ile sorun hala devanı ediyor" dedi. 


Arsa tahsis törenine .Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Ak Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi. Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Btiyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Sanayi Odası Başkam Müjdat Keçeci, protokol üyeleri ve çok sayıda iş adamı katıldı. 


Deha 20


Geri Dön