17 / 05 / 2024

Denizli Çardak OSB tapu dağıtım töreni

Denizli Çardak OSB tapu dağıtım töreni

20 yıldır atıl vaziyette bekleyen Çardak Organize Sanayi Bölgesi'ni canlandırmak için atılan adımlar meyvesini vermeye başladı. Metrekaresi 3 dolardan arsa satın alan yatırımcıların tapuları, Bakan Dr. Sema Ramazanoğlu tarafından dağıtıldı.

TOKİ Denizli Çardak 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Çardak sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Çardak’ta kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Çardak’ta inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Çardak’ta sosyal konut projesi...

TOKİ Denizli Çardak Saray başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Çardak Saray Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Denizli Çardak Saray başvuruları 31 Mart'ta sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Çardak Saray projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 31 Mart 2021 olarak belirlendi.

Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı: Parsel kalmadı!

Türkiye’nin sanayisi ve ihracat performansıyla öne çıkan şehirlerinden Denizli, 2021 de yatırımlarıyla dikkat çekecek. Denizli OSB'de satılık ve kiralık yer talepleri arttı, bölge yönetimi parsel bulunmaması sebebiyle taleplere olumsuz cevap veriyor.

Denizli OSB’de kiralık alan kalmadı!

Geçen yıl Denizli OSB’nin alanını 684 bin metrekare büyüttüklerini aktaran Bölge Müdürü Ahmet Taş, "Bu parselleri alan sanayiciler yatırım yapmaya başladı. 2021, bölgemiz için yatırım yılı olacak" dedi.

Denizli'de mermer ıslah OSB kurulması için ilk adım atıldı!

Denizli'de mermer ıslah organize sanayi bölgesi kurulmasını isteyen sektör temsilcileri, MAKSIAD Başkanı Mehmet Sarı'nın ev sahipliğinde AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ile bir araya gelerek taleplerini dile getirdi.

Denizli OSB'de 12.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Denizli 1. İcra Dairesi, Honaz ilçesi, Gürlek köyünde bulunan fabrika binası ve arsasını satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 388 bin 866 TL olarak belirlendi.

Denizli Çardak Saray başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Çardak Saray projesinde yer alan 123 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Denizli Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Denizli İli Çardak İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Çardak'a hükümet konağı!

Denizli İli Çardak İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 24 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Çardak OSB’de 98 parselin 92’si satıldı!

Türkiye’nin ilk özel organize sanayi bölgeleri arasında yer alan Çardak 98 parselden 92’sinin satışı gerçekleşti. OSB, son yıllarda gerçekleşen çalışmalarla yatırımcıların ilgisini çekiyor. Atıl kalmaktan kurtulan bölgede 98 parselden 92’sinin satışı gerçekleşti.

Denizli OSB 70 hektar eklenerek büyütülecek!

Denizli OSB Müdürlüğü, Honaz Belediyesinin de olumlu yanıtı üzerine yaklaşık 70 hektar alanın bölgelerine dahil edilmesi için harekete geçti. Bu alanın dahil olmasıyla OSB'deki 184 fabrikaya 24 fabrika daha eklenecek...

Denizli'de hasar tespit çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'deki depreme ille ilgili hasar tespit çalışmalarının tamamlandığını söyleyerek "Bozkurt'ta 1995 yapıdan 264'ü ağır hasarlı, 665'i hafif hasarlı ve 3 tanesi yıkık. Çardak'ta ise 80 ağır hasarlı, 422 hafif hasarlı bina var." dedi.

Denizli Çardak OSB tapu dağıtım töreni Haberi

Denizli Çardak OSB tapu dağıtım töreni

20 yıldır atıl vaziyette bekleyen Çardak Organize Sanayi Bölgesi'ni canlandırmak için atılan adımlar meyvesini vermeye başladı. 


Metrekaresi 3 dolardan arsa satın alan yatırımcıların tapuları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu tarafından dağıtıldı. Arsa satın alan firmalardan 8 tanesinin İstanbullu olması dikkat çekti. 


Törende konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, "Organize Sanayi Bölgeleri gelişen sanayimizin can damarlarıdır. Bu ülke için değer üreten, emek üreten, istihdam üreten milletimize yeni ekmek kapılan açan işadamlaı unız her zaman başunızm tacıdır. Bizler sizlerden aldığımız güçle, her alanda eşit adil bir şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Türkiye kararlı ekonomik politikaları sebebiyle ekonomik krizlerden etkilenmemektedir. Türkiye küresel ve bölgesel anlamda güçlü bir liman haline gelmiştir. Ak Parti hükümetinin bakanı ve Denizli Milletvekili olarak...