01 / 05 / 2024

Beylerbeyi Hamamı satış

Beylerbeyi Hamamı satış

Sultan I. Abdülhamid'in annesi Rabia Sultan için yaptırılan 236 yıllık tarihi Beylerbeyi Hamamı'nın 65 yıllık sahibi Türkan Bal, diğer hissedarlarla restorasyon konusunda anlaşamayınca hamamı 11.3 milyon TL'ye satışa çıkardı..

İpliksan'ın Üsküdar'daki 90 yıllık yalı dairesi satılıyor! Tam 70 milyon TL'ye!

İpliksan Isparta İplik San. AŞ’ye ait olan Üsküdar Beylerbeyi’ndeki yalı dairesi icradan satılıyor. Peki dairenin büyüklüğü ne kadar? 

Tarihi Beylerbeyi Hamamı yeniden satışa çıkarıldı. İşte istenen rakam!

Daha önce 2014 yılında satışa çıkarılan ve o tarihte 11 milyon lira istenen tarihi Beylerbeyi Hamamı bir kez daha satışa çıkarıldı. O tarihte 8 hissedarı olan hamamın bugün 19 hissedarı bulunuyor ve istenilen para 48 milyon lira.

Gaziantep'te 44 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep ili, Göktürk ve Beylerbeyi ilçelerinde bulunan 3 gayrimenkul 44 milyon 54 bin 250 TL muhammen bedelle satıyor...

Gaziantep'te 37.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Göktürk ve Beylerbeyi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü 37 milyon 443 bin 210 TL bedelle satışa çıkardı.

Tarihi Horhor Hamamı 29 milyon TL'ye satılıyor!

1562 yılında, Kanuni Sultan Süleyman döneminde inşa edilen Horhor Hamamı, 29 milyon TL'ye satılıyor.

Gaziantep'te 21.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi'nde yer alan gayrimenkulü 21 milyon 547 bin 630 TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul'un en gözde semtinde satılık ev fırsatı! Yatırımcılara duyuru!

Üsküdar'ın tarihi mahallesi Beylerbeyi'nde 2 katlı müstakil villa yatırımcılar için satışa hazırlanıyor. Müstakil ofis, iş yeri ya da restoran olarak kullanılabilecek taşınmaz, istinafa gidildikten sonra icradan satılacak...

Beylerbeyi'ndeki tarihi köşk 44.7 milyon TL'ye satışa sunuldu!

19. yüzyıl Neo-Osmanlı tarzında inşa edilmiş, ikinci derece tarihi eser olan Beylerbeyi Yalıboyu'ndaki bir yalı satışa çıkarıldı. 13 odalı ve 9 banyolu yalının satış fiyatı 44 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi'nden 64.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep ili, Şehitkamil ilçesi, Aydınlar, Beylerbeyi, Güvenevler, Karacaoğlan ve Taşlıca mahallelerinde yer alan 7 arsayı 64 milyon 936 bin 382 TL'ye satıyor...

Beylerbeyi'ndeki tarihi yalı açık artırmayla satışa sunuldu!

SBK Holding'in iştiraklerinden olan ve borç yapılandırması yapan şirketi Mega Varlık'ın hala merkez ofis olarak kullandığı yalı satılıyor. Yalı için 60 milyon TL başlangıç bedeli belirlendi.

Gaziantep'te 36.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediye Başkanlığı, Gaziantep 15 Temmuz, Göktürk ve Beylerbeyi mahallelerinde yer alan 5 arsayı 36 milyon 90 bin 934 TL'ye satıyor...

Gaziantep'te 10.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, Gaziantep, Beylerbeyi, Fıstıklık ve Umut'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 724 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 28.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Gaziantep Şehitkâmil İlçe Belediye Başkanlığı, Belkıs, Fıstıklık, Beylerbeyi, İbrahimli ve Şehirgösteren'de yer alan 8 adet gayrimenkulü 28 milyon 460 bin 675 TL bedelle satışa çıkardı.

Beylerbeyi Hamamı satış Haberi

Beylerbeyi Hamamı satış

Sultan I. Abdülhamid'in annesi Rabia Sultan için yaptırılan 236 yıllık tarihi Beylerbeyi Hamamı'nın 65 yıllık sahibi Türkan Bal, diğer hissedarlarla restorasyon konusunda anlaşamayınca hamamı iki katlı ahşap köşk, iki katlı taş bina ve bir müştemilat ile birlikte satışa çıkardı. Bal, "Aslında anılarımı satıyorum" dedi.


 Beylerbeyi'nde sanatçı ve elit kesimin müdavimi olduğu tarihi Beylerbeyi Hamamı; içindeki " iki katlı ahşap köşk, iki katlı taş bina ve bir müştemilatı ile birlikte 11 milyon 300 bin liraya satılıyor. Hamamın hissedarlarından Türkan Bal, hamamın 236 yıllık bir geçmişi bulunduğunu ve 65 yıldır da ailesine ait olduğunu belirterek hikâyesini şöyle aktardı: "Abdülhamid zamanında yapılan hamam Beylerbeyi Camii'nden bir yıl önce inşa edilmiş. Osmanlı'da hemen her caminin yakınında bir de hamam yapılırdı ki camide çalışanlar abdest...