06 / 05 / 2024

beylerbeyi stat projesi

beylerbeyi stat projesi

Spora ve sporcuya verdiği önemle isminden sıkça söz ettiren Üsküdar Belediyesi 100 milyon TL’lik Beylerbeyi projesi ile Beşiktaş’ın yeni mabedi olan Vodafone Arena’ya rakip olmaya hazırlanıyor.

Nexonya İnşaat'tan Beylerbeyi'ne yeni proje! Bonega Beylerbeyi için start verildi! 

Nexonya İnşaat tarafından Beylerbeyi'ne yeni proje geliyor. Bonega Beylerbeyi projesi için start verildi. İşte Bonega Beylerbeyi projesi ile ilgili ayrıntılar...

Manisa'da stat projesi çıkarması!

Manisa heyeti, bölgede bulunan spor tesisi yatırımları hakkında istişare toplantısında yeni stat projesiyle ilgili Bakan Kasapoğlu'na sunum yaptı.

Manisa stat projesi için ilk adım atıldı!

Çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında düzenlenen istişare toplantısına katılarak Manisa yatırımları hakkında istişarelerde bulundu.

TOKİ Beylerbeyi başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi projesi için başvurular başladı.

TOKİ Şehitkamil Beylerbeyi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziantep Şehitkamil Beylerbeyi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Karşıyaka'ya alternatif stat projesi!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka'da yapımı düşünülen stat projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkarcı, Çiğli'de 18 bin kişilik stat projesi çizdirdiklerini söyledi.

TOKİ Şehitkamil Beylerbeyi başvuruları sona eriyor!

15 adet blokta toplam 60 adet konutun yer aldığı TOKİ Şehitkamil Beylerbeyi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Millet bahçesi projesi, şehircilik açısından çok önemli bir karar!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, " Millet Bahçesi Projesi şehircilik açısından çok önemli bir karar. 15 şehrimizde 15 eski stat yerine 'millet bahçesi' yapılacak" dedi...

Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi ödülünü kazandı!

Vodafone Park, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen stat tasarımı ve gelişimi ödülleri 2017 organizasyonunda Yılın Projesi seçildi.

Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı!

Yücesoy Mühendislik’in Ulukent’teki yeni projesi Yücesoy Statü'nün tanıtım ofisi açıldı.

Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017!

"Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy Statü projesi 242 daireden meydana geliyor.  İşte Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017...

Statü Yücesoy fiyat listesi!

Statü Yücesoy projesinde ön satışlar başladı. 189 bin TL'lik daire satışlarının tamamlandığı İzmir Statü Yücesoy projesi toplam 242 daireden meydana geliyor. Statü Yücesoy fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor.

Yücesoy İzmir Statü Evleri 220 bin TL'ye! Yeni Proje!

Yücesoy Mühendislik İzmir'de yeni projeye hazırlanıyor. İlk kez reklamlarda duyurulan "Statü Yücesoy" projesi "Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılıyor.

beylerbeyi stat projesi Haberi

beylerbeyi stat projesi

Spora ve sporcuya verdiği önemle isminden sıkça söz ettiren Üsküdar Belediyesi 100 milyon TL’lik Beylerbeyi projesi ile Beşiktaş’ın yeni mabedi olan Vodafone Arena’ya rakip olmaya hazırlanıyor.


'İstanbul'un incisi' olarak tabir edilen Üsküdar, yaptığı sportif yatırımlarla; sanat ve turizm ilçesinin yanı sıra, 'Spor ilçesi' olmayı da hedefliyor. Hayata geçirdikleri birçok proje ile kendinden söz ettiren ve spora verdiği destek ile tüm gözleri üzerinde toplayan Üsküdar'ı konuşmak için Sabah olarak, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e konuk olduk. Bizi geçtiğimiz günlerde hayata geçirdikleri ve down sendromlu kardeşlerimizin çalıştığı Tebessüm Kafe'de karşılayan Başkan Hilmi Türkmen, 'Önce İnsan' dedi ve başladı projelerini anlatmaya:


HALK SPORLA BULUŞUYOR

"Üsküdar'ın mazisine ve kalitesine yakışır projeler gerçekleştiriyoruz. Öncelikle insanı ön planda tutan sosyal projelere imza atıyoruz. Sayısız organizasyona gerçekleştirdik. Bu noktada sporu...