08 / 06 / 2024

beylik han yangını

beylik han yangını

Bursa’ nın İnegöl ilçesinde 20 Ekim 2013 günü Beylik Han’ da meydana gelen yangın nedeniyle iş yerlerini kaybeden esnafa 111 bin 211 TL yardım toplandı....

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Bursa İnegöl Beylik Han'ın restorasyonu tamamlandı!

500 yıllık tarihi yapı olarak yükselen İnegöl Beylik Han, 20 Ekim 2013 tarihinde çıkan yangında büyük tahribat almıştı. Bursa İnegöl Beylik Han'ın restorasyonu tamamlandı.

Bursa Beylik Han, İnegöl Çarşısı'na değer katacak!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 20 Ekim 2013 tarihinde çıkan yangında büyük zarar gören Beylik Han’ın restorasyonu sürüyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen tarihi Beylik Han’ın duvarları yükselmeye başladı.

Bursa'daki Beylik Han restorasyon çalışmaları devam ediyor!

Bursa’nın kültürel değerlerini de gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediyesi tarafından eski işleviyle yeniden İnegöl’e kazandırılacak olan Beylik Han’daki restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.

Bursa'daki Beylik Han restore ediliyor!

Bursa’yı çağdaş bir geleceğe taşırken kentin kültürel değerlerini de gün yüzüne çıkaran Büyükşehir Belediyesi tarafından eski işleviyle yeniden İnegöl’e kazandırılacak olan Beylik Han’daki restorasyon çalışmaları hızla devam ediyor.

Fatih'te bir iş hanında yangın çıktı!

Fatih’te bir çantacıda çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yanan binada mahsur kalan Afrika uyruklu 2 kişi, alevlerden kaçmak için cama çıkarak yan binaya geçti.

İnegöl'deki Beylik Han restore edilecek!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Beylik Han'ın tarihi dokusuna uygun olarak onarımı için ihaleye çıktı. 2 yıl önce çıkan yangın sebebiyle kullanılamaz hale gelen, Bursa'nın İnegöl İlçesi’ndeki Beylik Han, yapılacak restorasyonla hizmete tekrar açılacak.

Başkent'te trafo yangını!

Başkent'te Sıhhiye'de bir otelin karşısındaki trafoda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.Cihan ile Hanımeli sokaklarının kesiştiği alana bir süre önce yapılan trafoda, gece saatlerinde art arda 30'a yakın patlama meydana geldi...

Samsun Vezirköprü'deki Tarihi Taşhan'da yangın çıktı!

Samsun Vezirköprü'deki Tarihi Taşhan'da yangın çıktı. Vezirköprü ilçesinde Osmanlılar tarafından 15. yüzyılda yaptırıldığı bilinen ve 2007 yılında restorasyonu tamamlanan Tarihi Taşhan, çıkan yangında hasar gördü.

1938 yılında Sirkeci'de Katırcıoğlu Han'da yangın çıkmış!

Sadrazam Gazi Ahmet Muhtar Paşa'nın sahibi olduğu daha sonra oluna intikal eden Katırcıoğlu Han'da 1938 yangın çıkmış. Ticaret merkezi olan Sirkeci'de yangın çıkması korkutmuş ve yangının çıkış sebebini anlayamamışlar.

Hanımın Çiftliği'nin çekildiği çiftlik evinde yangın çıktı!

Hanımın Çiftliği'nin çekildiği çiftlik evi, gece kimliği belirsiz kişi veya kişilerce ateşe verildi. Kimsenin oturmadığı ve boş durumdaki çiftlik evinde çıkan yangın kısa sürede genişledi ve evin özellikle ahşap kısımları tamamen yandı.

İzmir Çukur Han ortaklığın giderilmesi davası 8 Ağustos'ta yapılacak!

İzmir Çukur Han ortaklığın giderilmesi davası 8 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Fevzipaşa Buvarı'na bakan ve 1922'de ağır bir yangından kurtulan İzmir Çukur Han şu an bakımsız durumda.

Uşak'ta yangın çıktı!

Uşak'ta yangın çıktı. Buğdaylı köyünde çıkan yangında iki ev ve bir bakkal kullanılamaz hale geldi.Kısa sürede büyüyen alevler, bakkalın üstünde bulan Mesut Han'a ait eve ve yanındaki amcası Hüseyin Han'ın evine sıçradı.

beylik han yangını Haberi

beylik han yangını

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 20 Ekim 2013 günü Beylik Han’da meydana gelen yangın nedeniyle işyerlerini kaybeden esnafa 111 bin 211 lira yardım toplandı. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve İTSO Başkanı Metin Anıl, yardım fonunda toplanan miktarla alakalı İTSO binasında basın toplantısı düzenledi.


Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Kurban Bayramının son günü Beylik Hanı yanmış ve esnafımız başta olmak üzere tüm İnegöl üzülmüştü. O dönem tüm siyasi partilerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, kamu kuruluşlarımız olayla ilgili seferber oldu. Olay yeri ziyaret edildi, acılar paylaşıldı, neler yapılabileceği hakkında teoriler üretildi. Tabi oradaki esnafımız, bir yandan hayatına devam etmek zorundaydı. Kendilerine yol belirlediler ama makine ve malzemeleri yanmıştı. Tabiri yerindeyse her şeye sıfırdan başladılar. Tabi ki, iyi dilek ve temenniler önemli ama beraberinde de bir...