07 / 05 / 2024

beylik konakları inşaatı

beylik konakları inşaatı

Beylik Konakları'nın havadan videosunu www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Mamak'ta mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı!

Ankara Mamak'ta inşa edilen mahalle konaklarının inşaatı tamamlandı. Konakların yakın zamanda ilçe halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

Saltanat Konakları İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Saltanat Konakları İnşaat Turizm Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL ssermaye bedeli ile Ekrem SÜngü ve Ramazan Tan ortaklığında kuruldu.

Yeniköy Konakları ikmal inşaat ihalesi 16 Aralık'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Eyüp Alibeyköy'de yer alan Yeniköy Konakları projesi tasfiye edildi. Projede kalan ikmal inşaat işleri Emlak Konut GYO tarafından 16 Aralık'ta ihale edilecek.

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paşa Konakları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 480 bin TL sermaye bedeli ile Enver Tuncer, Alp Tuğra Yalçınkaya ve Kadir Elitaş ortaklığında kuruldu. 

3S Firuze Konakları’nda inşaatın yüzde 60’ı tamamlandı!

S Firuze Konakları’nın inşaatının yüzde 60’ı şimdiden tamamlandı. Yüksek kiralama potansiyeline sahip olan ve tamamlandığında %40 değer artışı öngörülen projede ilk anahtarların 2018’in son çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.

5A inşaat maliyeti 2016!

Büyükelçilik yapıları, vali konakları ve brüt alanı 600 m2 üzerindeki özel konutlar 5. sınıf A grubu yapılarda yer alıyor. Peki, 5A inşaat maliyeti 2016 ne kadar?

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 24 derslikli lise inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun Yenimahalle Beylik mevkii 24 derslikli anadolu lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi bugn saat 14:30'da gerçekleşecek.

Toksun Konakları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toksun Konakları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeydin Toksun tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Avcılar, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Ümit Sokak'ta kuruldu.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 24 derslikli lise inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun Yenimahalle Beylik Mevkii 24 derslikli anadolu lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

Sakarya Serdivan Gölbaşı Konakları'nın inşaatı başladı!

Serdivan sırtlarında,Sapanca Gölü manzarasına hakim, Sakarya’nın mimari ve estetik görüntüsüne uygun Serdivan Gölbaşı Konakları inşaata başladı… Projede 252 daire ve panoramik Sapanca Gölü manzarası bulunuyor.

Taş-El İnşaat 48 dairelik Elit Konakları inşaatını tamamladı!

2011 yılında Kuşadası'nda Taş-EI İnşaat'ın sahipleri Ayhan Öztürk, "Kuşadası Davutlar da toplam 7600 metre alana kurulu 48 adet daireden oluşan Elit Konaklarını tamamladık" dedi.

Çamlık Florya Konakları İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Çamlık Florya Konakları İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Hasan Kan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 milyon TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Evkur Plaza'da kuruldu.

Gül inşaat Kavaklı Konakları projesi!

Gül inşaat Kavaklı Konakları projesi, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde yükseliyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden meydana gelen projece 36 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılıyor...

beylik konakları inşaatı Haberi

beylik konakları inşaatı
Beylik Konakları'nın havadan videosu için...