05 / 05 / 2024

Beylikdüzü Adnan Kahveci imar planı değişikliği

Beylikdüzü Adnan Kahveci imar planı değişikliği

Beylikdüzü Belediye Meclisi, 5 Ocak 2015 Pazartesi günü gerçekleştireceği toplantısında Kavaklı, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerindeki imar planı değişiklerini oylayacak. İşte imar planı değişikliği önerilen o ada ve parseller...

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda hayata geçirilem Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat hızla sürüyor. 

Beylikdüzü Evrencik Sitesi’nin tapu sorunu çözüldü!

Beylikdüzü Belediyesi, konut tapusunu yıllardır alamayan ilçe sakinlerini tapularına kavuşturmaya devam ediyor. Bürokratik engelleri hızlıca aşarak ilçedeki tapu problemini çözen Beylikdüzü Belediyesi, bu kez Adnan Kahveci Mahallesi Evrencik Sitesi’ndeki vatandaşları sevindirdi.

Beylikdüzü Belediyesi'nden yeni kreş!

Beylikdüzü Belediyesi'nin Adnan Kahveci Mahallesi'nde hayata geçirdiği yeni kreşin inşaatı tamamlandı.

Beylikdüzü'nde her mahalleye kreş geliyor!

Her mahalleye kreş kazandıracaklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk olarak Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalarına başlanan kreşin yeni eğitim-öğretim yılında hizmete açılacağını söyledi.

Beylikdüzü'ne yeni kavşak geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaşam Vadisi 1. ve 2. Etabının bağlantı noktası olacak kavşak çalışmasını projelendiren ekip, uygulama çalışmalarını sürdürüyor.

Beylikdüzü'nde yeni bağlantı yolları açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde Çarşamba ve Pazar günleri oluşan pazar trafiğini rahatlatmak için bağlantı yollarının proje çalışmalarına başladı.

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri güncel fiyat!

İstanbul Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci Mahallesi'nde konumlandırılan 11. Mahalle Beylikdüzü Evleri güncel fiyat listesi 450 bin TL’den başlıyor.

Beylikdüzü'nde 41 milyon TL'ye satılık 4 adet arsa!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı Kavaklı ve Adnan Kahveci mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 41 milyon TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 41 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Beylikdüzü'nün Kavaklı ve Adnan Kahveci Mahallesi'nde bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. Toplam 21 metrekarelik konut alanı olarak tahsis edilecek gayrimenkullerin satış bedeli 41 milyon TL olarak belirlendi.

Pera Emlakçılık Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Emlakçılık Yatırım Ticaret Anonim Şirketi, Behçet Yaşar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 2 milyon 870 bin TL sermaye ile 27 Temmuz'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Nibay İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nibay İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Turgay Zeki Laçin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Seval Laçin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi'nde kuruldu.

Beylikdüzü Adnan Kahveci imar planı değişikliği Haberi

Beylikdüzü Adnan Kahveci imar planı değişikliği

Beylikdüzü Belediye Meclisi, 5 Ocak 2015 Pazartesi günü saat 10:00'da yapacağı Ocak ayı toplantısında Yakuplu, Gürpınar, Kavaklı ve Adnan Kahveci Mahalleleri'nde imar planı değişikliği önerilerini oylayacak.


Beylikdüzü Belediyesi, Kavaklı Mahallesinde Belediye mülkiyetinde bulunan 102.90 metrekare alanlı 306 ada 2 parsel ile 882.29 metrekare alanlı 306 ada 3 parselin üzerine okul yapılmak üzere Maliye Hazinesi adına devrini oyladıktan sonra imar planı tadilatı önerilerine geçecek... İşte Beylikdüzü Belediye Meclisi toplantı gündemi;


GÜNDEM MADDELERİ

Açılış ve Yoklama

1 Yazı İşleri Müdürlüğü Belediye Meclisimizin 2015 yılı çalışma takvimi ve tatil ayının görüşülmesi. 

2 Yazı İşleri Müdürlüğü Denetim Komisyonu Üyesi seçimi.

3 Yazı İşleri Müdürlüğü Huzur hakkı.

4 İnsan Kay.ve Eği.Müd. Geçici İşçi Vizesi.


5 İnsan Kay.ve Eği.Müd Sözleşmeli Personel Çalıştırılması.

6 Park ve Bahçeler Müd. Kurtuluş Parkına Şehit Hava Astsubay Üstçavuş Nejdet...