29 / 04 / 2024

beylikdüzü aile sağlığı merkezi

beylikdüzü aile sağlığı merkezi

Beylikdüzü Belediyesi,her mahalleye aile sağlık merkezi kurmayı hedefleyen yönetim, Marmara Mahallesi’nde Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün ortak hizmet vereceği aile sağlık merkezinin yer temini yapıldı.

Aile Sağlığı Merkezi binaları depreme dayanıklı mı?

TTB Aile Hekimliği Kolu Yürütme Kurulu, Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) ve mobil çalışma birimlerinde yetersiz ve uygunsuz binalara dikkat çekti. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, depreme karşı dayanıksız binalarda hizmet veren ASM'ler olduğu belirtildi.

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Yıldırım Mevlana Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Mevlana Mahallesi’nde hizmet verecek aile sağlığı merkezinin yapımını tamamladı.

Kayseri Kocasinan'a yeni aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yenimahalle’ye yeni aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Bahçeşehir 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Bahçeşehir’e kazandırılan 28 Nolu Aile Sağlığı Merkezi törenle hizmete açıldı.

Kağızman'da yeni aile sağlık merkezinin inşaatı başladı!

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, "Kağızman için yeni bir aile sağlık merkezi sözü vermiştik. İnşaatına başladık'' dedi.

Türkiye’de 894 hastane ve 7 bin 950 aile sağlığı merkezi açıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de 894 hastane 7 bin 950 aile sağlığı merkezi, 2 bin 700’e yakın 112 acil sağlık istasyonu ve 171 Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ile hizmet sunulduğunu söyledi.

Nevşehir'in yeni aile sağlığı merkezi hizmete girdi!

Nevşehir'in Sümer Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi, hizmete girdi.

İstanbul'da 12 butik aile sağlığı merkezi daha açılacak!

İstanbul'un farklı bölgelerine 2018 yılında 20 yeni butik aile sağlık merkezi açılarak hizmete sunuldu. Bu rakamın 2019 yılı içinde 32'ye çıkarılması bekleniyor.

Çekmeköy Doğa Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Merkez Mahallesi’nde hayata geçirdiği Doğa Aile Sağlığı Merkezi hizmet vermeye başladı.

Çekmeköy Çatalmeşe'ye aile sağlığı merkezi geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çekmeköy Belediyesi, Çatalmeşe'ye aile sağlığı merkezi inşa ediyor.

Yıldırım Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi inşaatının yüzde 80'ini tamamladı.

Yıldırım Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatını da tamamlıyor.

beylikdüzü aile sağlığı merkezi Haberi

beylikdüzü aile sağlığı merkezi

Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye yeni bir hizmet daha kazandırıyor. Her mahalleye aile sağlık merkezi kurmayı hedefleyen yönetim, Marmara Mahallesi’nde Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün ortak hizmet vereceği aile sağlık merkezinin yer temini yapıldı, inşaat bakım ve onarım işlemleri ise en kısa sürede tamamlanacak.

Belediyecilik ve yerel yönetim anlayışını yeni açtığı birimler ile kurumsallaştıran Beylikdüzü Belediyesi kurduğu Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün yeni projelerini halkla buluşturmaya devam ediyor. Beylikdüzü Belediyesi Ekim Ayı Meclisi’nde gündeme alınan konuya göre; Marmara Mahallesi Önder Caddesi D-6/E adresinde bulunan bina, Belediye tarafından yapılıyor.

İnşaat bakım onarım işlemleri devam eden ve yer temini yapılan yer; Aile Sağlığı Merkezi olarak Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Belediye Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün ortak hizmet vermesi için hazırlanan bir protokolle...