01 / 05 / 2024

beylikdüzü altgeçit çalışmaları

beylikdüzü altgeçit çalışmaları

Beylikdüzü Beykent'te yol kavşak ve altgeçit çalışmaları tamamlandı...

7 bin 500 TL emekli maaşı alanların gözü aydın! Çalışmalar resmen başlıyor! Detaylar peş peşe geldi!

Emekli aylıklarına yapılacak zam miktarı ve iyileştirme çalışmaları, her sene olduğu gibi bu sene de büyük bir önem taşıyor. 7 bin 500 TL üzeri emekli aylıklarına yapılacak zam oranları merak konusu olurken, konuya yönelik son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...

Kocaeli Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kocaeli'ye bağlı Körfez'de kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 4 katlı binanın yıkımı gerçekleşti.

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşümde riskli binaların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu aktardı. 

İncirli-Beylikdüzü metro hattında çalışmalar başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Başkan İmamoğlu, ziyaret sırasında Beylikdüzü halkının uzun süredir beklediği İncirli-Beylikdüzü metro hattı için çalışmaların başlayacağını açıkladı. 

Marmaray'daki alt geçit çalışmaları tam gaz!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Marmaray projesinin Kartal sınırları içerisindeki çalışmalarını inceledi.

Kırıkkale'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kırıkkale’de Emniyet Müdürlüğü karşısında Kırıkkale Belediyesi tarafından çalışmalarına devam edilen alt geçit çalışmalarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Beylikdüzü Gürpınar için dönüşüm çalışmaları hazır!

Beylikdüzü’nde köhneleşmiş yapıların olası bir afet anında can ve mal kaybına yol açmasını engellemek için kentsel dönüşümü amaçlayan çalışmalar yapıldı. Bu kapsamda geliştirilen plan notları, Beylikdüzü Belediye meclisinde onaylandı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’nın onayına sunuldu.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla Mithatpaşa Parkı önünde karayolu alt geçit çalışmalarını sürdürüyor.

Sandıklı Bedesten projesi için çalışmalar başladı!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, söz verdiği çalışmaları birer birer gerçekleştirerek, yapılamaz denilen projeleri hayata geçiriyor.

Mardin'in Dargeçit Belediyesi alt yapı çalışmalarına hız verdi!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Mardin'in Dargeçit Belediyesi, temizlik ve alt yapı çalışmalarına hız verirken, çocuklar için 4 gün içerisinde oyun parkı yaptı.

Mardin Kızıltepe'deki asfalt çalışmaları hız kesmiyor!

2016 asfalt sezonunda 400 kilometre yol yapmayı hedefleyen Kırsal Yollar Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı çalışmalarına ara vermeden devam ederek Kızıltepe’de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde tadilat çalışmaları başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi, daha iyi bir şekilde hizmet verebilmek için tadilat çalışması başlattı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun verdiği bilgiye göre modern bir hale bürünecek olan merkezin büyük bir bölümünün tadilatının 2016 yılı sonuna kadar bitmesi planlanıyor.

İzmit Tren Garı üst geçit çalışmaları başladı!

İzmit Tren Garı’nda bir süre önce başlanan üst geçit çalışmaları kaynak yetersizliğinden dolayı durdurulmuştu. TCDD Genel Müdürlüğüne gelen tepkiler üzerine üst geçitte çalışmalar yeniden başlatıldı.

beylikdüzü altgeçit çalışmaları Haberi

beylikdüzü altgeçit çalışmaları
Beylikdüzü Turgut Özal Bulvarı ile Yavuz Sultan Selim Bulvarı kesişimi yol, kavşak ve altgeçit inşaatı tamamlandı. Proje ile TEM-Hadımköy ile Gürpınar istikametinden gelen ana trafiğin kesintisiz olarak devam ederek, hemzemin kavşakta yaşanan trafik yoğunluğunun ortadan kaldırılması amaçlanıyor.