11 / 05 / 2024

beylikdüzü altyapı sorunu

beylikdüzü altyapı sorunu

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı sorunlarını çözümlemek amacıyla BEDAŞ, İGDAŞ, İSKİ ve Türk Telekom yetkilileri ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıda altyapı ve yatırım planlarını ele aldı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlığın onayını beklediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın o açıklaması...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

Beylikdüzü Gülseren Yapı Kooperatifi'nde tapu sorunu: 13 dava açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından verilen sözlerin Beylikdüzü Belediyesi döneminde bozulduğunu belirten aileler 13 ayrı dava açtı. Aileler 250 bin-450 bin TL arası yüksek ipotek ücretiyle karşı karşıya kaldıklarını dile getirdi.

Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz kalmayacak!

Çevre Bakanı Kurum, "Altyapı sorunu çözülmemiş tek bir şehrimiz, beldemiz, köyümüz ve mahallemiz kalmayacak. Şehirlerimizin tamamında tarihimizi ve kültürümüzü yaşatacağız. Çevremizi sonuna kadar koruyacağız. 2023'ün marka şehirlerini hep birlikte inşa edeceğiz" dedi...

Beylikdüzü Yakuplu'nun tapu sorunu çözüldü!

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde çeyrek asırdır çözülemeyen tapu sorunu çözüme kavuşturuldu. 

Beylikdüzü Evrencik Sitesi’nin tapu sorunu çözüldü!

Beylikdüzü Belediyesi, konut tapusunu yıllardır alamayan ilçe sakinlerini tapularına kavuşturmaya devam ediyor. Bürokratik engelleri hızlıca aşarak ilçedeki tapu problemini çözen Beylikdüzü Belediyesi, bu kez Adnan Kahveci Mahallesi Evrencik Sitesi’ndeki vatandaşları sevindirdi.

Beylikdüzü Liman Yolu'nun imar sorunu çözülüyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü’nün E-5 aksından ilk girişlerinden biri olan Yakuplu Mahallesi liman yolu ve çehresi değişiyor.

Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa merkez ve ilçelerde vatandaşların alt yapı sorununu çözmek adına çalışmalar başladı. Bilecik'in altyapı sorunu çözülüyor.

Beylikdüzü trafo merkezi için BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı!

Gelişen ve nüfusu büyük hızla artan Beylikdüzü’nün elektrik sorunu için Beylikdüzü Belediyesi harekete geçti. İlçenin uzun vadede 50 yıllık elektirik ihtiyacını karşılayacak olan indirici trafo merkezi için BEDAŞ’a yer tahsisi yapıldı.

Beylikdüzü'nün altyapı sorunları çözülüyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı sorunlarını çözümlemek amacıyla BEDAŞ, İGDAŞ, İSKİ ve Türk Telekom yetkilileri ile toplantıda bir araya geldi. Toplantıda altyapı ve yatırım planlarını ele aldı.

Beylikdüzü'nde 15 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Beylikdüzü’nde yaşayan vatandaşların 15 yıldır süren tapu hasreti sona erdi. Vatandaşlar, tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle tapular sahiplerine verildi..

Beylikdüzü Megakent tapu sorunu çözüldü!

Yaklaşık 15 yıldır tapu alımı ile ilgili sıkıntı yaşayan Megakent bölgesine müjdeli haber Beylikdüzü Belediyesi’nden geldi. Megakent tapuları için Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde Tapu Şenliği düzenlenecek. Peki ne zaman?..

İstanbul'un yükselen konut yatırımı bölgesi Beylikdüzü!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği araştırmaya göre altyapı sorunları tamamlanan Beylikdüzü, site tarzı düzenli konut yapılaşması ve kişi başına düşen yüksek yeşil alan oranıyla yatırımda öne çıkan bölgelerin başında geliyor.

beylikdüzü altyapı sorunu Haberi

beylikdüzü altyapı sorunu


Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı sorunlarını çözümlemek amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Müdürü Muhammet Şahin Başkanlığında; BEDAŞ, İGDAŞ, İSKİ ve Türk Telekom yetkilileri ile toplantıda bir araya geldi.


Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki fen işleri kapsamına giren eksiklikleri tamamlamak amacıyla ilgili kuruluşlar ile görüştü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ile bir araya gelen Beylikdüzü Belediyesi yetkilileri, gerçekleştirdikleri toplantıda altyapı ve yatırım planlarını ele aldı. 


İBB Altyapı Koordinasyon Müdürü Muhammet Şahin, İBB 2. Bölge Müdürü Ömer Alkış; Beylikdüzü İlçesinde İBB tarafından yapılacak yatırımları anlattı. İlçe hudutları dahilinde yapılan altyapı çalışmaları ile ilgili düzenlemelerden de bahsedildi. Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı ve Teknik Koordinatör Mehmet Çalık, Meclis Üyesi Fatih Keleş ve Fen İşleri Müdürü Süleyman Gevezoğlu, yapılacak çalışmalarda en başta iş güvenliğine ve teknik hususlara...