03 / 05 / 2024

beylikdüzü belediyesi muhtarlık binaları

beylikdüzü belediyesi muhtarlık binaları

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahalle Muhtarlığı için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi personel alımı yapacağını duyurdu!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklaması yapıldı. Buna göre yapılan açıklama kapsamında, personel alımı için başvuru belgeleri ve başvuru şartları neler? Başvurular nereden yapılacak?

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Tor Beylikdüzü satılık!

'Beylikdüzü'nün yepyeni projesi' sloganıyla inşa edilen Tor Beylikdüzü projesi satışa çıktı. İşte Tor Beylikdüzü satılık daire fiyatları...

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Bölgede yapılacak dönüşüm için ilk adım Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ arasında yapılan görüşmelerle atıldı.

Resital Beylikdüzü satılık!

Beylikdüzü Kavaklı’da inşa edilen Resital Beylikdüzü'de satış süreci devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Resital Beylikdüzü satılık daireler...

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği yaşandı. Yıkılması gereken binaya binanın bitişiğindeki bina sakinleri kendi binalarının zarar görebileceği için tepki gösterdi. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan Yakuplu ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 600 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan 14 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 610 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2.9 milyon TL'ye satılık dükkan!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan, Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 2 milyon 950 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Beylikdüzü Belediyesi Kasım ayı meclisi toplandı!

Beylikdüzü Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı’nın 1. Oturumu yapıldı. Meclisin 2. oturumu 9 Kasım'da gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi açılıyor!

İstanbul’un modern, kullanışlı ve iddialı kültür sanat merkezleri arasında yer alan Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılış etkinlikleri 22-24 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

beylikdüzü belediyesi muhtarlık binaları Haberi

beylikdüzü belediyesi muhtarlık binaları


Yerel yönetimlerin en önemli yapı taşlarından olan muhtarlıklar, Beylikdüzü Belediyesi eliyle yenileniyor, daha ulaşılabilir noktalarda konumlandırılıyor. İlk olarak Cumhuriyet, Marmara ve Yakuplu mahallelerinde yapılan muhtarlık binaları ve çözüm merkezleri, vatandaşın sorunlarını anında çözmek ve nitelikli hizmet verebilmek için ilçenin kent yapısına uygun olarak projelendiriliyor. Son olarak Kavaklı Mahalle Muhtarlığı’nın çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Plan ve Proje Müdürlüğü, binayı kısa sürede hizmete hazır hale getirecek. 


Kolay Erişim İçin Taşındı


Vatandaşın erişilebilirliğinin kolay olması açısından bulunduğu Marmara Caddesi’nden Çay Sokak üzerine taşınan muhtarlık binasında, belediye çözüm merkezi de bulunacak. Mahalle sakinlerinin talep, şikayet ve önerilerini hızlıca yetkili birimlere yönlendirecek olan çözüm merkezi, muhtarlıkla birlikte hizmet verecek. 2 bin 143 metrekarelik bir alan üzerinde bulunan muhtarlığın çevre düzenlemesi ve...