02 / 05 / 2024

Beylikdüzü bisiklet yolu

Beylikdüzü bisiklet yolu

Ulaşımın hızla artmasına karşı ve sağlıklı yaşamı destekleyici olması dolayısıyla bisiklet kullanımını yaygınlaştırmaya çalışan Beylikdüzü Belediyesi, cadde ve sokaklarını bisiklet yollarıyla donatıyor.

Beylikdüzü'ne Münih modeli bisiklet yolu yapılacak!

Beylikdüzü Belediyesi, Almanya’nın Münih kentindeki gelişmiş bisiklet yol ağlarını inceleyip uygulanan sistemden faydalanarak, sistemin bir benzerini Beylikdüzü’nde hayata geçirmeye hazırlanıyor..

Beylikdüzü'nde 13 bin 122 metrekare arsa 91.8 milyon TL'ye icradan!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Gürpınar Mahallesi Kavaklı Yolu altı mevki, 1086 ada 1 parselde yer alan 13 bin 122 metrekarelik arsayı 91 milyon 854 bin 700 TL'ye satıyor...

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde son durum ne? 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye'de başlatılan Bisiklet yolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

Murat Kurum: 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada 2023 yılına kadar ülke genelinde 4 bin 775 kilometre bisiklet yolu yapacaklarını söyledi.

Başakşehir'e bisiklet yolu müjdesi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, “Başakşehir’i Seviyorum Çünkü... Söyleyecek Sözüm var” söyleşilerinde gençlere bisiklet yolu müjdesi verdi.

Ankara Bisiklet Yolu projesi için ilk adım atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, Ankaralılara  söz verdiği Bisiklet Yolu Projesi'nin inşaat çalışmaları başladı. 

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Fatsa Bisiklet Yolu projesinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Bisiklet Yolu projesinin yüzde 60'ını tamamladı.

Beylikdüzü Liman Yolu'nun imar sorunu çözülüyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü’nün E-5 aksından ilk girişlerinden biri olan Yakuplu Mahallesi liman yolu ve çehresi değişiyor.

Beylikdüzü Metrohome Suites ev fiyatları!

Anahtar teslimlerin Aralık 2018 yılında yapılması hedeflenen Metrohome Suites projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde E-5 yolu üzerinde inşa ediliyor...

Beylikdüzü'ne yeni bisiklet yolları geliyor!

Ulaşımın hızla artmasına karşı ve sağlıklı yaşamı destekleyici olması dolayısıyla bisiklet kullanımını yaygınlaştırmaya çalışan Beylikdüzü Belediyesi, cadde ve sokaklarını bisiklet yollarıyla donatıyor.

Sakarya'nın bisiklet yolu ağı 18 kilometreye çıkacak!

Bisiklet Yolu Projesi’nde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Kentpark – Yazlık Kavşağı arasında Çark Deresi’nin her iki tarafında yapılacak olan Bisiklet Yolu Projesi’nde 1. etap çalışmalarımızı tamamladık" dedi

Erzurum Yıldızkent-Dadaşkent yoluna bisiklet yolu yapılacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bisiklet tutkunlarından gelen talepler üzerine Yıldızkent - Dadaşkent bağlantı yoluna bisiklet yolu yapacak. Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepleri anında değerlendirerek çözüm odaklı çalışıyor.

Beylikdüzü bisiklet yolu Haberi

Beylikdüzü bisiklet yolu


Ulaşımın hızla artmasına karşı ve sağlıklı yaşamı destekleyici olması dolayısıyla bisiklet kullanımını yaygınlaştırmaya çalışan Beylikdüzü Belediyesi, cadde ve sokaklarını bisiklet yollarıyla donatıyor. İlçe genelinde çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kışla Caddesi’ne bin 300 metre, Onur Sokak’a 500 metre, Anadolu Caddesi’ne 800 metre ve Gürpınar Sahili’ne 400 metre bisiklet yolu kazandırdı. 


2017 yılında da bu çalışmalarına yoğunlukla devam edecek olan belediye, Davutpaşa Caddesi’ne 580 metre ve Avrasya Caddesi’ne 530 metre bisiklet yolu yapmayı planlıyor. Ulaşım bilincini değiştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, her yaştan sporseverin kendilerini çok daha özgür ve genç hissedebilecekleri bisiklet yolları ağının genişletileceği bilgisini verdi. 




Beylikdüzü...