21 / 05 / 2024

beylikdüzü cami onarımları

beylikdüzü cami onarımları

Taziye evleri uygulamasının Beylikdüzü Belediyesi’nce hayata geçirilmesinin engellenmesini Şubat ayı Meclisi’nde sert sözlerle eleştiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İlçemizde camilerimizin bakımını da taziye evlerini de biz yapıyoruz” diye konuştu.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı! 

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Pelin Alpkökin, İstanbullulara son dakika müjdesi verdi. Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu geliyor! İBB açıkladı: Proje tasarımları ve teknik onayları tamamlandı!

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı için düğmeye basıldı! İstanbullulara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı için ÇED sürecini başlattı. İşte İstanbul'un en yeni metro hattı ile ilgili detaylar...

Referans Beylikdüzü 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Peki Referans Beylikdüzü nerede? İşte Referans Beylikdüzü projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

 Beylikdüzü Dolunay Sitesi'nde yıkım başladı!

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan  Dolunay Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı.  Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yıkım alanında incelemede bulundu. 

Beylikdüzü'ne yeni Anadolu Lisesi inşa ediliyor!

İlçedeki eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü'ne yeni bir Anadolu Lisesi daha inşa ediyor.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Murat Çalık: Beylikdüzü depreme hazır!

CHP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mehmet Murat Çalık, yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı proje ve yatırımları anlattı.

Beylikdüzü kültür sanat yatırımlarıyla ilgi odağı oldu!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, değişen teknolojiye uyum sağlayacak biçimde tasarlanarak, nitelikli kültür ve sanat aktivitelerinin vazgeçilmez rotası oldu. 

Beylikdüzü Kavaklı'ya yeni sosyal tesis!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahallesi Çim Sokak ile Burgaz Sokak kesişiminde yeni bir sosyal tesis kazandırıyor.

Beylikdüzü Liman Yolu'nun imar sorunu çözülüyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü’nün E-5 aksından ilk girişlerinden biri olan Yakuplu Mahallesi liman yolu ve çehresi değişiyor.

Beylikdüzü'nde her mahalleye muhtarlık binası geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahalle Muhtarlığı için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

beylikdüzü cami onarımları Haberi

beylikdüzü cami onarımları



Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şubat ayı Meclisinde AK Parti Grubu’nun, Yakuplu Evlat Camii’ne Beylikdüzü Belediyesi’nce yapımına başlanan taziye evi uygulamasını, “Orayı İBB yapacak, engel oluyorsunuz. Camilere hizmet vermediniz” tarzında sözlerle gündeme getirerek eleştirmesi üzerine sert açıklamalarda bulundu.


Taziye evlerinin yapımıyla ilgili Beylikdüzü Belediye Meclisi’nde 1 yıl önce müftülüğün de bilgisi dahilinde oybirliğiyle karar alındığını hatırlatan Başkan İmamoğlu, o tarihten bu yana müftülüğün çeşitli yazışmalarla sürecin Beylikdüzü Belediyesi’nce yapılmasına engel olduğunu belirterek, “Biz hizmetin olduğu her noktada kol kola yürüyen bir anlayışa sahibiz. Taziye evleri uygulamamızı Beylikdüzü’nde 6 noktada hayata geçireceğiz. Meclisten kararını 1 yıl önce almamıza rağmen müftülüğün manipülasyonu süreci bugünlere getirdi. Bize son olarak bu konuda yetkili merciin Cami Derneği olduğu söylendi. Biz de dernekle irtibata geçerek projeyi...