28 / 04 / 2024

 Beylikdüzü Dolunay Sitesi'nde yıkım başladı!

 Beylikdüzü Dolunay Sitesi'nde yıkım başladı!

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan  Dolunay Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı.  Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yıkım alanında incelemede bulundu. 



Beylikdüzü Belediyesi Başkanı Mehmet Murat Çalık Cumhuriyet Mahallesi Dolunay Sitesi'nde  devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.  Beylikdüzü Belediyesi'nde yer alan habere göre; kentsel dönüşümün önemine vurgu yapan Başkan Çalık " Beylikdüzü'nde 30 yıla yakın zamandır kentsel dönüşümü bekleyen binalarımız var. Bizler de meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte kentsel dönüşümün önünü açmak adına birçok avantajı sağlamaya gayret ediyoruz" dedi.  Gürpınar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için imzaların atılmaya başladığını sözlerine ekleyen Çalık, kentsel dönüşüm için ilçe sakinlerine uzlaşma sağlamaları konusunda çağrı yaptı. 

Çalık: Uzlaşı, Olmazsa Olmaz Kriterimiz 

Kentsel dönüşümün her aşamasının Beylikdüzü Belediyesi'nin denetiminde yapılacağını söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, konuşmasında "Beylikdüzü'nün en kırılgan bölgesi Gürpınar Siteler bölgesinde, 1. Etap Kentsel Dönüşüm çalışmalarına başladık. Burada, KİPTAŞ ile işbirliği yapıyoruz. Kentsel dönüşümde olmazsa olmazımız, uzlaşma. Depreme dayanıklı, güvenli konutlara kavuşmak için vatandaşlarımız, bir an önce uzlaşı sağlasınlar. Olası bir depremde yıkılması olası binaların bir an önce dönüşmesi, komşularımızın daha güvenli konutlara kavuşması en büyük arzumuz. Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi'nde açılan Gürpınar 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi Çözüm Ofisi'nde dönüşümle ilgili bilgilendirilen vatandaşlarımız, attıkları imzalarla hem yıllardır hayalini kurdukları depreme dayanıklı evlere kavuşacaklar hem de geleceğe güvenle bakacaklar" açıklamasında bulundu. 

Vatandaşlarımızın Her Zaman Yanındayız  

Kentsel dönüşüm konusunda her zaman vatandaşın yanında olacaklarının altını çizen Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık "Her zaman vatandaşlarımızın güvenli konutlarda yaşama hakkından yana tavır koyacağız. Her daim onların yanındayız. Sağlam bir geleceğe birlikte adım atmak için Beylikdüzü Belediyesi olarak insiyatif almamız gereken her noktada insiyatif alacağız" dedi

Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşüm yıkımına inceleme!


Geri Dön