28 / 04 / 2024

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı. İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Projesi'ni ve 3 köy 3 meydan projesinden bahsetti.

Beylikdüzü Lotus İstanbul'da hemen tapu fırsatı!

Lotus İnşaat tarafından, Beylikdüzü Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde inşa edilen Lotus İstanbul projesinde son aşamaya gelindi. Tapuların hazır olduğu projede teslimler Şubat 2024'te yapılması planlanıyor. Beylikdüzü Lotus İstanbul ile ilgili ayrıntılar...

 Beylikdüzü Dolunay Sitesi'nde yıkım başladı!

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan  Dolunay Sitesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı.  Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yıkım alanında incelemede bulundu. 

Beylikdüzü D - 100 Alt Geçit Projesi imar planı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Beyzade Caddesi ve Esenyurt İlçesi, Adnan Kahveci Bulvarı D - 100 Alt Geçit Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 17.12.2018 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Barış Mahallesi, Ali Çebi Caddesi ile Batı Trakya Bulvarı ve Mustafa Kemal Caddesi Arası 25. Metrelik Yol Uygulama Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi yeni kimliğini kazanacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı. İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Projesi'ni ve 3 köy 3 meydan projesinden bahsetti.

Gayrimenkul danışmanları için Beylikdüzü'nde kapsamlı seminer!

Beylikdüzü Rotary Kulübü, Birleşmiş Emlakçılar Beylikdüzü Cumhuriyet Acentesi kurusucu Arzu Aytaç’ın organizatörlüğünde Meslekte Farkındalık adına kapsamlı bir seminer düzenliyor.

Erzurum Cumhuriyet Caddesi prestij cadde oluyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in “Prestij Cadde” projesini Cumhuriyet Caddesi’nde de uygulayan Büyükşehir’in ekipleri, söz konusu yerde hummalı bir çalışma içerisinde.

Beylikdüzü'ne meydan ve nikah sarayı müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Oturumu gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Fatih Sultan Mehmet Camii alanının meydan karakterine kavuşturulacağının müjdesini verdi.

Beylikdüzü Barış mahallesine cep park!

Park sayılarının giderek arttığı ilçede Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Barış Mahallesi Akdeniz Caddesi ile Sakarya Caddesi kesişimine yeni bir cep park kazandırıyor.

Beylikdüzü'ndeki kiosk yapı mimarlara ödül getirdi!

Beylikdüzü Belediyesi Cumhuriyet Caddesi'nde gerçekleştirilen ve bir kentsel tasarım projesi olan kiosk yapısı, mimarları olan Yüksek Mimar Murat Şahin ve Yüksek Mimar Cengiz Gültek'e ödül getirdi.

BMF Gıda Yemek Üretim Hizmeti Temizlik İnşaat Ayakkabı San.Tic. Ltd.Şti.Beylikdüzü İstanbul Şb. açıldı!

BMF Gıda Yemek Üretim Hizmeti Temizlik İnşaat Ayakkabı San.Tic. Ltd.Şti.Beylikdüzü İstanbul Şb. Havva Er Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 10 Ağustos'ta Beylikdüzü, Adnan Kehveci Mahallesi, Avrupa Caddesi'nde açıldı.

Beylikdüzü'nde yeni yollar açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarına da hız verdi. Sorunsuz sokaklar, sıkıntısız mahalleler anlayışı ile çalışan ekipler, rotayı Adnan Kahveci Mahallesi Kışla Caddesi’ne çevirdi.

Beylikdüzü Belediyesi 13 adet iş makinası satın aldı!

Beylikdüzü Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü’nün yeni satın aldığı 4’ü iş makinası, 4’ü kamyon grubu olmak üzere toplam 8 iş aracının ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne alınan 5 aracın tanıtımını Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirdi

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi Haberi

Beylikdüzü Cumhuriyet Caddesi

Avrupa Yakası'nın en prestijli ve fonksiyonlu yaya bulvarı projesi olarak anılan Cumhuriyet Caddesi Projesi kapsamında: Büyük bir kent meydanı, parklar ve spor alanları, nikah sarayı, Yakın Tarih Müzesi, Yeni Belediye Hizmet Binası, 6.000 kişilik amfi tiyatro, 2000 araçlık 3 büyük kapalı otopark, halka açık dinlenme ve eğlenme alanları gibi fonksiyonlar olacak. 


Yayalaştırılacak cadde ile birlikte Beylikdüzü sakinlerinin kaliteli zaman geçirecekleri, kenti sokak ölçeğinde tecrübe edebilecekleri alternatif mekanlar üretilmiş olacak. Çağdaş kent tasarımının yansıtılacağı caddede fonksiyonların sürekliliği ve çeşitliliği ile toplumun her kesimine hitap eden bir çekim merkezi oluşacak. Cadde; zengin sosyal, kültürel, ticari aktivitelerle Beylikdüzü'ne kent ruhunu yaşattıracak. Yapılan her projede kente insani ölçekten yaklaşmayı bilen belediyecilik ve şehircilik anlayışı ile Cumhuriyet Caddesi yeni kimliğini kazanacak. Bisiklet yolları ile desteklenecek...