01 / 05 / 2024

Beylikdüzü kaldırım çalışması

Beylikdüzü kaldırım çalışması

Beylikdüzü Belediyesi, bakımlı yollar, düzgün kaldırımlar ve prestijli caddeler için ciddi bir çalışma sergiliyor. Müdürlük, 2014 yılına oranla yüzde 107 bir artış göstererek, 2015 yılında tam 129 cadde ve sokakta bordür ve tretuvar yaptı.

İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım'da tapular teslim edildi! Türkiye’nin en büyük 'yerinde kentsel dönüşüm' çalışması!

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi’nde inşaat çalışmaları tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 1. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine tapularını teslim edildi. Söz konusu proje Türkiye’nin en büyük, “yerinde kentsel dönüşüm” çalışması olarak biliniyor. 

Kiracı mağduru ünlü doktor isyan etti: Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!

Kiracısıyla yaşadığı sıkıntılarla gündeme gelen Uzman Doktor Dağıstan Ayan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bu ülkede yapılacak en mantıksız yatırım, evini kiraya vermek!" diyerek isyan etti. İşte Dağıstan Ayan'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcıları için yürekleri ağza getiren bir açıklamada bulundu.  Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Yatırım İnşaat Proje Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdoğan Gül tarafından kuruldu.

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletme kaldırılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki 11 işletmenin kaldırılması çalışmasına başladı.

Silivri'de yıkım çalışması yapılan binadan düşen işçi yaralandı!

İstanbul Silivri'de deprem sonrası boşaltılan binada yıkım çalışması yapan inşaat işçisi, 3. kattan düşerek yaralandı.

Çetin Oktay Kaldırım: Deprem bölgelerinde yatay mimari önemli!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, deprem bölgelerinde yatay mimarinin önemine de değindi.

Diyarbakır Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor!

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Hevsel Bahçeleri'ne dökülen hafriyatın kaldırılma çalışması sürüyor...

Üsküdar'da bina yıkım çalışmasında 2 işçi yaralandı!

Üsküdar'da bir binanın yıkım çalışmasında kopan beton blok sonucunda 2 işçi yaralandı. Tedavi altına alınan işçilerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Elazığ'da köklü bir dönüşüm çalışması başlatacağız!

Çevrecilik ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum TOKİ'nin 400 konut yapımı için projelendirme çalışmasına başladığını belirterek; "Bir de elimizde 400 rezerv konut var. Bunları da bilhassa binaları yıkılan vatandaşlarımızla görüşmek suretiyle değerlendireceğiz" dedi...

Beylikdüzü kaldırım çalışması Haberi

Beylikdüzü kaldırım çalışması


Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; bakımlı yollar, düzgün kaldırımlar ve prestijli caddeler için ciddi bir çalışma sergiliyor. Müdürlük, 2014 yılına oranla yüzde 107  bir artış göstererek, 2015 yılında tam 129 cadde ve sokakta bordür ve tretuvar yaptı. Yakuplu, Adnan Kahveci ve Kavaklı Mahalleleri’nde başta olmak üzere yapılan yeni kaldırımlarla, Beylikdüzü daha modern bir görünüme kavuştu.

Vatandaşın yaya ulaşımını konforlu bir şekilde sağlaması için ilçede analizler yapan Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2015 yılını verimli geçirdi. Ekipler,  özellikle gerekli görülen tam 129 adet cadde ve sokakta, kaldırım çalışmaları gerçekleştirdi. Yıl boyunca bordür ve tretuvar yapım uygulamalarına önem veren müdürlük,  2014 yılına oranla yüzde 107 bir artış yakaladı. Bu artışa sebep olan ana neden ise kaldırımların bakım ve onarıma ihtiyaç duymasıydı. Dolayısıyla...