17 / 05 / 2024

Beylikdüzü Kalekent 2015 fiyatlarıi kale kent beylikdüzü evleri

Beylikdüzü Kalekent 2015 fiyatlarıi kale kent beylikdüzü evleri

İstanbul’un planlı yapılaşması, yeşil alanları, metrobüs ve gelişen ulaşım projeleriyle öne çıkan yatırım bölgesi Beylikdüzü, az katlı 1471 konuttan oluşan KaleKent projesi ile daha da değer kazandı.

Kalekent Evleri Beylikdüzü güncel fiyatları!

Kalekent Beylikdüzü Projesi 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuyor. Konutların yanı sıra dükkanlara da yer verilen projede güncel fiyatlar 380 bin TL'den başlıyor...

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları!

Kalekent Evleri Beylikdüzü fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. İlk etabında yaşamın başladığı Kalekent Beylikdüzü'nde 2. etap bu yıl sonu tamamlanacak...

Beylikdüzü Kalekent tercihini Arçelik'ten yana kullandı!

Arçelik A.Ş., Beylikdüzü Beykent mevkiinde inşası devam eden Kalekent projesinin çözüm ortağı olarak projenin farklı bölümlerinde yenilikçi ürünleriyle yer alıyor. Projede Arçelik A.Ş.’nin ankastre ürünleri ve klimaları tüketiciler ile buluşuyor.

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları!

Beylikdüzü Kalekent güncel daire fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. 2 etaptan oluşan Kalekent Evleri Beylikdüzü projesinde ikinci etap teslimleri bu yıl sonunda yapılıyor...

Beylikdüzü'nün yolları yenileniyor!

Beylikdüzü Belediyesi, bakımlı yollar, düzgün kaldırımlar ve prestijli caddeler için ciddi bir çalışma sergiliyor. Müdürlük, 2014 yılına oranla yüzde 107 bir artış göstererek, 2015 yılında tam 129 cadde ve sokakta bordür ve tretuvar yaptı.

Beylikdüzü Kalekent'te Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nde yükselen Kalekent projesinde “Peşin ve kredili satışlarda yüzde 14 indirim ile Şimdi Al Gelecek Yıl Öde veya 0,80 faiz oranı ile banka kredisi kullan!” kampanyası başlattı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2015'te 6 yeni park!

Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 2015 yılında toplam 22 bin 587 m²’lik alana 6 adet park ve 4 adet cep park kazandırdı. Ayrıca 13 bin 478 m²’lik alanı kaplayan 5 parkı da baştan sona revize etti.

Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim?

Konut fiyatları 310 bin TL'den başlangıç gösteren Kalekent Rezidans 100 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Peki Beylikdüzü Kalekent 2. Etap ne zaman teslim edilecek?

Universal21'in Beylikdüzü'ndeki ofisi 12 Aralık'ta açılacak!

Universal21 Gayrimenkul Yatırım'ın Beylikdüzü'ndeki ofisinin açılışı 12 Aralık 2015 Cumartesi günü gerçekleşecek. Açılış saat 12:00'da yapılacak.

Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri!

Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığında yükselen Kalekent Projesi İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. İşte Beylikdüzü Kalekent Konutları iletişim bilgileri...

Kalekent Beylikdüzü satılık ev!

İstanbul İl 'i Beylikdüzü iİçe' sinde yükselen Kalekent projesi toplam 1471 daireden meydana geliyor. Kalekent Beylikdüzü satılık ev tapuları 29 Kasım Pazar günü teslim edilecek.

Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor!

Toplam 1471 daireden meydana gelen proje Gül İnşaat Liv Yapı ve 3S Kale imzasıyla yükseliyor. Beylikdüzü Kalekent'te tapular teslim ediliyor. Proje toplam 100 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü teslim tarihi!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü teslim tarihi 2016 yılı Kasım ayı olarak belirlendi. Konutların minimum 149 metrekare büyüklükte tasarlandığı projenin lansmanı 20 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Beylikdüzü Kalekent 2015 fiyatlarıi kale kent beylikdüzü evleri Haberi

Beylikdüzü Kalekent 2015 fiyatlarıi kale kent beylikdüzü evleri

Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S İnşaat ortaklığında inşa edilen KaleKent, bölgenin Avrupa Birliği (AB) standartlarındaki en büyük yeşil alanına komşu olması, yüksek yatırım değeri ile öne çıkarken yatırımcısına da yüksek kazancın kapılarını aralıyor. Kalekent sunduğu donatılarla da Avrupa normlarında bir yaşam vaad ediyor


İnşaat sektörünün önde gelen markaları Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale ortaklığında Beylikdüzü’nün tam kalbinde yükselen KaleKent projesi, az katlı mimarisi ve özel konumu ile bölgede dikkat çekiyor. Beylikdüzü’nün AB standartlarındaki en büyük yeşil alana komşu olması ile oksijeni bol bir alanda yükselen KaleKent projesi, ailelere yönelik 1+1 2+1 3+1 4+1’lerin yer aldığı 1471 daireden oluşuyor.


Metrekare fiyatları 3.500 liradan başlayan KaleKent projesinde, yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. Proje bu özelliği ile de yatırım ya da...