08 / 06 / 2024

beylikdüzü kavşak

beylikdüzü kavşak

Uzun, yıllardır trafik sorunu yaşayan Yakuplu Mahallesi – Haramidere yoluna yapılacak yeni kavşak ile sıkıntılar son buluyor...

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Beylikdüzü Yaşam Vadisi 2. Etap açıldı!

Beylikdüzü'nde gün boyu süren etkinliklerin akşamında binlerce vatandaş 23 Nisan kortejinde bir araya gelerek hem 23 Nisan’ı hem de Yaşam Vadisi 2. Etap’ın açılışını kutladı. 

Beylikdüzü'ne metro müjdesi!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Beylikdüzü'ne metro gelecek. Hayırlı uğurlu olsun. Ambarlı Limanı'ndan, Esenyurt'a kadar yeşil vadi koridorunu yapıyoruz'' diye konuştu.

Beylikdüzü'ndeki Kuba Kafe mahkeme kararı beklenmeden yıkıldı!

CHP’nin İBB adayı İmamoğlu, Beylikdüzü'nde ortak olduğu işletmelerin manzarasını bozuyor diye sahibi AK Partili olan Kuba Kafe'yi mahkeme kararını beklemeden yıktı.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ndeki Küba Cafe'nin yıkımına tepki!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ndeki bir kafenin belediye ekipleri tarafından yıkılmasına tepki gösterdi 

Beylikdüzü Beylik Pazarı eski yerine taşınacak!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylik Pazarı’nın eski yerine taşınacağını müjdeledi.

Beylikdüzü’ne metro müjdesi!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık yaptığı açıklamada Metrobüs’le aşılan ulaşımdaki sıkıntının ilçeye uzanacak metro ile tamamen son bulacağını söyledi.

Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin trafik yoğunluğunu çözme adına hayata geçirdiği Çukurova Tünel Kavşak Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Hatay'a yeni battı-çıktı kavşak!

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından İskenderun kent trafiğine kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan yeni battı-çıktı kavşak projesi start aldı.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşak'ta çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Karamanlı Kavşak'ta çalışmalara başlandı.

Trabzon Pazarkapı'ya dönel kavşak geliyor!

Pazarkapı’da inşa edilecek olan akıllı dönel kavşak için yapım ihalesinin 6 Şubat’ta gerçekleştirileceğini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu yaşanan tüm bölgeleri teker teker çözüme kavuşturacağız” dedi.

beylikdüzü kavşak Haberi

beylikdüzü kavşak


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yıllardır trafik sorunu yaşayan Yakuplu Mahallesi – Haramidere yoluna yapılacak yeni kavşak ile sıkıntıların son bulacağının müjdesini verdi.


Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirdiği Haramidere yolu yeni kavşak projesi ile bölgeyi trafik sorunundan kurtarıyor. Yıllardır trafik sıkıntısıyla karşı karşıya kalan bölge, hem TIR garajının olması hem de ana güzergah olması nedeniyle birçok sorun yaşıyordu.


TRAFİK KARMAŞASINA SON


Bölgenin yeni kavşakla rahatlayacağını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Yakuplu Mahallesi sakinleri Haramidere yoluna yapılacak yeni kavşakla artık trafik sorunu yaşamayacak. Vatandaşlarımızın bu konudaki sıkıntıları son bulacak" dedi.


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacak kavşak ile son bulması hedeflenen trafik karmaşası yanında, Beysan Birlik Sanayi giriş çıkışları ve TIR garajının giriş çıkışlarının daha düzenli, daha kontrollü...