14 / 05 / 2024

Yakuplu - Haramidere kavşağının yapımına başlandı!

Yakuplu - Haramidere kavşağının yapımına başlandı!

Uzun, yıllardır trafik sorunu yaşayan Yakuplu Mahallesi – Haramidere yoluna yapılacak yeni kavşak ile sıkıntılar son buluyor...




Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yıllardır trafik sorunu yaşayan Yakuplu Mahallesi – Haramidere yoluna yapılacak yeni kavşak ile sıkıntıların son bulacağının müjdesini verdi.


Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirdiği Haramidere yolu yeni kavşak projesi ile bölgeyi trafik sorunundan kurtarıyor. Yıllardır trafik sıkıntısıyla karşı karşıya kalan bölge, hem TIR garajının olması hem de ana güzergah olması nedeniyle birçok sorun yaşıyordu.


TRAFİK KARMAŞASINA SON


Bölgenin yeni kavşakla rahatlayacağını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Yakuplu Mahallesi sakinleri Haramidere yoluna yapılacak yeni kavşakla artık trafik sorunu yaşamayacak. Vatandaşlarımızın bu konudaki sıkıntıları son bulacak" dedi.


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacak kavşak ile son bulması hedeflenen trafik karmaşası yanında, Beysan Birlik Sanayi giriş çıkışları ve TIR garajının giriş çıkışlarının daha düzenli, daha kontrollü olması hedefleniyor. Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına hızla başlayarak, en kısa zamanda kavşak yapımının tamamlanacağını bildirdi.


Haberler


Geri Dön