25 / 07 / 2024

beylikdüzü yakuplu kavşağın yapımına başlandı

beylikdüzü yakuplu kavşağın yapımına başlandı

Uzun, yıllardır trafik sorunu yaşayan Yakuplu Mahallesi – Haramidere yoluna yapılacak yeni kavşak ile sıkıntılar son buluyor...

''Dolar almayın!'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Gram altın 1.130 lira sınırını geçip yükselirken Altın kahini İslam Memiş yatırımcılara ''dolar almayın!'' diyerek gram altındaki yükselişlere değindi. Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Gram altın 27 gün sonra tam bu kadar olacak! 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Gözünüzü dört açın!

Bugün gram altın 1088 liradan işlem görüyor. Altın fiyatları büyük yükseliş kaydederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gram altının 27 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. 1 gram bile altını olanlar koşun çabuk! Altın fiyatları tam bu kadar olacak, gözünüzü dört açın!

Beylikdüzü sakinleri kentsel dönüşüm istiyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Halk Günü Toplantısı’nda ilçe sakinleriyle bir araya geldi. Çalık'a taleplerini anlatan halk kentsel dönüşüme öncelik verilmesini istediklerini dile getirdi.

Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşüm yıkımına inceleme!

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm dahilinde yıkımı gerçekleştirilen bir binanın molozları, karşı binadaki bazı evlerin camlarına geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Beylikdüzü Alya Onist 1 ön satışta! 

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın ikinci projesi olan Alya Onist 1, örnek dairesiyle birlikte ön satışa çıkarıldı. Beylikdüzü Kavaklı’da hayata geçirilen projede, lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan daireler, 384 bin TL’den başlıyor...

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çağrısı!

Beylikdüzü Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumunda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Muğla Milas'taki kavşağın kamulaştırma sorunu mecliste!

Muğla ili Milas ilçesinde bir kavşağın kamulaştırma davası sebebiyle yapılamadığı iddiası ve geçici düzenleme yapılma önerisi meclis gündemine taşındı..

Beylikdüzü Yakuplu'nun tapu sorunu çözüldü!

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi’nde çeyrek asırdır çözülemeyen tapu sorunu çözüme kavuşturuldu. 

Kiler GYO Beylikdüzü Yakuplu projesi değerleme raporu!

Kiler GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İstanbul Beylikdüzü Yakuplu Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

Beylikdüzü Yakuplu'da 4 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Mlli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından Beylikdüzü Yakuplu - Merkez Mahallesi'nde yer alan arsa satışa sunuluyor. 4 milyon TL bedelle satılacak arsanın ihalesi 19 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Beylikdüzü Yakuplu'da 8.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

T.C. Maliye Bakanlığı İstanbul Defterdarlığı tarafından İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinin Yakuplu bölgesindeki 2 adet arsa 8 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkarıldı...

beylikdüzü yakuplu kavşağın yapımına başlandı Haberi

beylikdüzü yakuplu kavşağın yapımına başlandı


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yıllardır trafik sorunu yaşayan Yakuplu Mahallesi – Haramidere yoluna yapılacak yeni kavşak ile sıkıntıların son bulacağının müjdesini verdi.


Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirdiği Haramidere yolu yeni kavşak projesi ile bölgeyi trafik sorunundan kurtarıyor. Yıllardır trafik sıkıntısıyla karşı karşıya kalan bölge, hem TIR garajının olması hem de ana güzergah olması nedeniyle birçok sorun yaşıyordu.


TRAFİK KARMAŞASINA SON


Bölgenin yeni kavşakla rahatlayacağını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Yakuplu Mahallesi sakinleri Haramidere yoluna yapılacak yeni kavşakla artık trafik sorunu yaşamayacak. Vatandaşlarımızın bu konudaki sıkıntıları son bulacak" dedi.


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacak kavşak ile son bulması hedeflenen trafik karmaşası yanında, Beysan Birlik Sanayi giriş çıkışları ve TIR garajının giriş çıkışlarının daha düzenli, daha kontrollü...