25 / 07 / 2024

beklenen kavşak yapılıyor

beklenen kavşak yapılıyor

Uzun, yıllardır trafik sorunu yaşayan Yakuplu Mahallesi – Haramidere yoluna yapılacak yeni kavşak ile sıkıntılar son buluyor...

Aileye destek programında ne kadar ödeme yapılıyor? Tıklayın öğrenin her ailenin bilmesi gerek

Vatandaşlar tarafından merakla beklenen Aile destek programı devlet tarafından hayata geçirildi. Peki Aile destek programı kapsamında ne kadar ödeme yapılıyor. Gelin haberimizin detaylarında birlikte bu sorunun yanıtına bakalım.

Muğla'da kaçak yapılaşmayla mücadelede drone ile denetim yapılıyor!

Muğla Bodrum'da başlatılan "Kaçak yapılaşma ile mücadele seferberliği" çalışmaları kapsamında drone ile denetimler yapılıyor.

Anadolu'nun en büyük millet bahçesi Sivas'a yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti seçim beyannamesinde bulunan "Millet Bahçesi" projesi kapsamında Anadolu’nun en büyük Millet Bahçesi Sivas’ta yapılıyor.

Muğla'da 630 imar barışına uymayan yeni kaçak yapı yapılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Muğla'da 630 imar barışına uymayan yeni kaçak yapı yapılıyor. Burada hem Büyükşehir Belediye Başkanımız hem de ilçe belediye başkanlarımızla konuştuk ve onlara bu kaçak yapıların yıkılması talimatını verdik" dedi...

Kocaeli Akçaray'da ray bağlantıları yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Akçaray tramvay projesinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Projede ray bağlantıları yapılıyor.

Tokat Niksar'daki yanan ev yeniden yapılıyor!

Tokat Niksar'da geçtiğimiz aylarda meydana gelen yangında hayatını kaybeden Cemal Çakıreli'nin evi belediye tarafından yeniden yapılıyor.

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Ege'ye 45 milyar liralık yatırım yapılıyor!

Ege Bölgesine yatırımcı akını artarak sürüyor. Sadece Ege’ye 45 milyar liralık yatırım yapılıyor. İzmir ve Ege Bölgesi'nde inşaat yatırımları hız kesmiyor.

Ordu Akkuş'a cezaevi yapılıyor!

Akkuş'a Cezaevi Yapılıyor AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Akkuş ilçesine inşa edilecek cezaevinin ihalesinin yapıldığını ve inşaatın bir yıl içinde bitirileceğini söyledi.

Bingöl yeni terminale kavşak yapılacak!

Bingöl Belediyesi, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğünce zeminde yapılan etüt çalışmalarının ardından plan değişikliğine gitti. Meclis'te alınan kararla otobüs terminali önünde kavşak yapılacak.

İzmit İçkale'de turizm ve ticaret merkezi yapılıyor!

İzmit İçkale'nin Orhan, Hacıhasan, Veli Ahmet, Akçakoca ve Kozluk mahallelerini turizm ve ticaret merkezi yapılıyor. İçkale'de yapılacak olan merkezin koruma imar planı değiştirildi.

Çorlu Devlet Hastanesi'nin önüne sinyalize kavşak yapılıyor!

Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Sinyalize kavşak ile birlikte Çorlu Devlet Hastanesi önünde yaşanan sıkıntılar da ortadan kalkacak” dedi.

Kısıkköy Mobilya Şehri'nde kişiye özel mobilya üretimi yapılıyor!

İzmir’de mobilya denilince akla gelen Kısıkköy Mobilya Şehri, evlenecek çiftlerin akınına uğruyor. Her gelir grubuna uygun seçeneklerin bulunduğu Kısıkköy’de, özel mobilya üretimi de yapılıyor

beklenen kavşak yapılıyor Haberi

beklenen kavşak yapılıyor


Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yıllardır trafik sorunu yaşayan Yakuplu Mahallesi – Haramidere yoluna yapılacak yeni kavşak ile sıkıntıların son bulacağının müjdesini verdi.


Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirdiği Haramidere yolu yeni kavşak projesi ile bölgeyi trafik sorunundan kurtarıyor. Yıllardır trafik sıkıntısıyla karşı karşıya kalan bölge, hem TIR garajının olması hem de ana güzergah olması nedeniyle birçok sorun yaşıyordu.


TRAFİK KARMAŞASINA SON


Bölgenin yeni kavşakla rahatlayacağını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Yakuplu Mahallesi sakinleri Haramidere yoluna yapılacak yeni kavşakla artık trafik sorunu yaşamayacak. Vatandaşlarımızın bu konudaki sıkıntıları son bulacak" dedi.


Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılacak kavşak ile son bulması hedeflenen trafik karmaşası yanında, Beysan Birlik Sanayi giriş çıkışları ve TIR garajının giriş çıkışlarının daha düzenli, daha kontrollü...