13 / 05 / 2024

beylikdüzü Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

beylikdüzü Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ömer Tüysüz, Ali Tüysüz, Cengiz Güzel, Musa Tüysüz, Yusuf Güzel tarafından 300 bin liralık sermaye ile Beylikdüzü 'nde kuruldu...

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Tüysüz tarafından açıldı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan Yakuplu ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 600 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 7.6 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan 14 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 610 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü kültür sanat yatırımlarıyla ilgi odağı oldu!

Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, değişen teknolojiye uyum sağlayacak biçimde tasarlanarak, nitelikli kültür ve sanat aktivitelerinin vazgeçilmez rotası oldu. 

Şişli ve Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Şişli ve Beylikdüzü'ndeki 2 gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor..

Alya Grandis Beylikdüzü'nde 700 bin TL'ye! Yeni proje!

Alya Grandis Beylikdüzü projesi BOSS4 Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 100 daire ve 8 dükkana yer verilen projede fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor. 

Beylikdüzü Kültür Merkezi Ekim'de açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu gerçekleşti. Toplantıda Beylikdüzü Kültür Merkezi’nin Ekim ayında hizmete açılacağı belirtildi.

Esenyurt-Beylikdüzü hattında projelerin hareketliliği sürüyor!

Her noktaya ulaşım kolaylığı sağlanan Esenyurt-Beylikdüzü hattında gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanıyor.

Shell Petrol'den Beylikdüzü'nde satılık gayrimenkul!

Shell Petrol A.Ş., Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'ndeki akaryakıt depolama alanını satışa çıkardı. Gayrimenkulün toplam alanı 69 bin 697 metrekare.

En çok satılık konut Beylikdüzü'nde arandı!

Gayrimenkul için en çok arama Beylikdüzü ve Esenyurt’ta yapıldı. Daire aramalarının yüzde 70’i satılık, yüzde 30’u kiralık ev için yapılırken, satılıkta en çok arama Beylikdüzü, kiralıkta ise Esenyurt’da gerçekleşti.

Shell Petrol'den Beylikdüzü Ambarlı'da satılık gayrimenkul!

Shell Petrol A.Ş., İstanbul Beylikdüzü ilçesinin Ambarlı mevkiinde bulunan akaryakıt depolama alanını satışa çıkardı. Atıl durumda olan gayrimenkul, Ambarlı Limanı ve Ro-Ro projesine yakın bir konumda bulunuyor.

Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü 11. Mahalle projesi 28 bin 918 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Esenyurt ve Beylikdüzü'nde 3.3 milyon TL'ye 3 gayrimenkul!

Büyükçekmece İcra Dairesi, Beylikdüzü ve Esenyurt'ta yer alan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 3 milyon 335 bin TL olarak belirlendi.

beylikdüzü Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

beylikdüzü Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Eylül 2013 tarihinde 300 bin liralık sermaye ile kuruldu.


Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  adres: Barış Mahallesi Mehmetçik Caddesi Ginza Lavinya D:260...