07 / 10 / 2024
fuzul

Beylikdüzü okul

Beylikdüzü okul

İstanbul Valisi Vasip Şahin; Beylikdüzü Belediyesi, Öz Lider Plastik ve Metal San. Tic. A.Ş. ile okul protokolü imzaladı.

Okul alışverişinizi Beylikdüzü Migros AVM'de yapın, hediyenizi anında kazanın! 

Beylikdüzü Migros AVM’den anında hediye kazanma fırsatı… 9-10-11 Eylül ve 16-17-18 Eylül 2022 tarihlerinde Beylikdüzü Migros AVM'den aynı gün içinde 750 Türk Lirası ve üzeri alışveriş yapanlar Hediye Çarkı Kampanyasına katılmaya hak kazanacak. Hediye çarkında yüzlerce küçük ev aleti ve hediye çeki k

Beylikdüzü'ne yeni okul müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nın 1. Oturumu, belediye meclis salonunda yapıldı. Toplantıda ilçede Şubat ayı içerisinde hayata geçirilecek önemli projelerin de müjdesini verdi.  

Beylikdüzü'nde 2 yeni okul açılacak!

Beylikdüzü'nde geçtiğimiz aylarda temeli atılan Yakupşu Cevat Güleç Ortaokulu ve Güzelpınar Özel Eğitim Ortaokulu'nun gelecek eğitim döneminde açılması bekleniyor.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

Beylikdüzü Yakuplu ve Gürpınar'a iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, “Yakuplu ve Gürpınar'da bu sonbaharda iki yeni okulun temelini atmak için bağışçılarımızla ve milli eğitim kadrolarımızla gerekli görüşmeleri tamamladık. Bu okulların tüm maliyetleri belediyemiz tarafından karşılanacak” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi 2 yeni okul için imzaları attı!

Beylikdüzü Belediyesi iki yeni okul için imzaları attı. İlçedeki eğitim kurumlarının sayısının ve var olanların kalitesinin arttırılması için çalışmalar yapan Beylikdüzü Belediyesi, İstanbul Valiliği ile masaya oturdu.

Beylikdüzü'ne 12 derslikli özel okul için protokol imzalandı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin; Beylikdüzü Belediyesi, Öz Lider Plastik ve Metal San. Tic. A.Ş. ile okul protokolü imzaladı.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul ve spor kompleksi müjdesi!

Beylikdüzü'nde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Açılış töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Beylikdüzü'nde iki yeni okul inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi

Beylikdüzü'nde yeni okul ve spor salonu inşaatları başladı!

Beylikdüzü’nde yeni bir okul daha inşa ediliyor. Bağışçı Sevim Çuhardaroğlu’nun ilçeye kazandırmak için kolları sıvadığı yatırımın çalışmaları, Adnan Kahveci Mahallesi, Çamlık Tepe Caddesi ’nde başladı.

Enyap İnşaat'ın Hadımköy İş Merkezi Nisan'da, Beylikdüzü okul projesi Temmuz'da açılacak!

Enyap İnşaat'ın hayata geçirdiği Hadımköy İş Merkezi, Nisan'da açılacak. Firmanın Beylikdüzü'ndeki okul projesinin de Temmuz'da açılması hedefleniyor. Ayrıca Kuveyt'te yapacağı villa projesinde de imzalar atıldı...

Yusuf Uzun’dan Beylikdüzü'ne üniversite müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediyesi Gençlik Meclisi’ nin Belediye Kültür Merkezi' nde düzenlediği toplantıya katıldı. Uzun, toplantıya katılan okul başkanlarına üniversite müjdesi verdi...

Bayrampaşa ve Beylikdüzü'nde 3 adet okul binasına onarım ve tadilat yapılacak!

İstanbul İl Özel İdaresi İmar Yatırım Ve İnşaat Daire Başkanlığı Yapı Kontrol Müdürlüğü, Çekmeköy, BayrampaĢa-Beylikdüzü-Fatih 3 Adet Ortaöğretim Kurumuna Onarım ve tadilat işi ihalesi açtı

Beylikdüzü okul Haberi

Beylikdüzü okul

İstanbul Valiliği Kabul Salonu’nda gerçekleştirilen protokolde Vali Şahin’in yanı sıra, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta,  Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Öz Lider Plastik ve Metal San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem İmamoğlu ile beraberindekiler yer aldı.


Beylikdüzü Belediyesi,  Öz Lider Plastik ve Metal San. Tic. A.Ş. ile İstanbul Valiliği– İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokole göre, İstanbul ili Beylikdüzü ilçesinde Beylikdüzü Belediyesi tarafından 12 derslik Özel Eğitim Okulu yapılacak.  Beylikdüzü Belediyesi ile bağışçı Öz Lider Plastik ve Metal San. Tic. A.Ş.  tarafından 24 derslik ortaokul binası yapılacak.


İstanbul...