06 / 05 / 2024

beylikdüzü pusula inşaat

beylikdüzü pusula inşaat

Pusula İnşaat 3 yıldan sonra Beylikdüzü’de dev bir proje ile geri dönüyor. 30 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecek Pusula İnşaat Beylikdüzü projesi konut, AVM ve otelden oluşacak…

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günyüzü Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özkan Beyaz tarafından kuruldu.

Boss4 İnşaat Alya Dolunay’da teslimler başladı!

Boss4 İnşaat imzası ile hayata geçirilen Alya Dolunay projesinde teslimler başladı. İstanbul Beylikdüzü’de inşa edilen Alya Dolunay projesi, kentsel dönüşümün en güzel örnekleri arasında yer alıyor.

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Öz Ümitcan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ümitcan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  Ümit Çakmak tarafından kuruldu.

Altunhan Suite Beylikdüzü satışta! Yeni proje!

Altunhan İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Altunhan Suite projesinde satış süreci devam ediyor. Projede daire fiyatları 599 bin TL ile 2 milyon 700 bin TL arasında değişiyor.

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Çelikel İnşaat Metal Plastik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Saral tarafından kuruldu.

Afyonkarahisar'da ruhsatsız hamam inşaatı yıkıldı!

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulunan hamam inşaatının yıkımı ruhsatsız olduğu nedeniyle yıkıldı.

Öz Mk İnşaat Emlak Gayrimenkul Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mk İnşaat Emlak Gayrimenkul Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Adem Basunlu ve Berat Turğay tarafından kuruldu.

Ödül İstanbul Beylikdüzü fiyat tablosu!

Ödül İstanbul Beylikdüzü fiyat tablosu minimum 219 bin TL'den başlıyor. Proje Özyurtlar İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'de inşa ediliyor...

Beylikdüzü Vira İstanbul güncel ev fiyatları!

Beylikdüzü Vira İstanbul güncel ev fiyatları 280 bin TL'den başlıyor. Gül İnşaat imzasıyla yükselen proje İstanbul Beylikdüzü'de inşa ediliyor...

Beylikdüzü Ödül İstanbul peşinat kampanyası!

'Herkes Kampanya Yapar, Özyurtlar Holding Ev Sahibi Yapar' kampanyasıyla cazip ödeme seçenekleri sunan Özyurtalr İnşaat Ödül İstanbul projesini Beylikdüzü'de inşa ediyor...

Beylikdüzü Kavaklı hızla dönüşüyor!

Beylikdüzü Belediyesi, inşaat firması işbirliği ile sosyal ve dini tesis çalışmalarına devam ediyor. Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi hızla dönüşüyor.

Kale Kent Evleri Beylikdüzü güncel fiyat bilgisi!

Kale Kent Evleri, Beylikdüzü'de inşa edildi. Gül İnşaat ve Liv Yapı ortaklığı ile yükselen projede daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor...

beylikdüzü pusula inşaat Haberi

beylikdüzü pusula inşaat

Pusula İnşaat 3 yıl önce bıraktığı Beylikdüzü’ne dev bir proje ile geri dönüyor.  Konut, otel ve AVM birimlerinden oluşan Pusula İnşaat Beylikdüzü projesi 2014’ün sonlarına doğru satışa çıkacak.


Toplam 200-250 milyon TL yatırım bedeli ile inşa edilecek olan proje Beylikdüzü’nde E-5’e yakın bir konumda yükselecek. Firma projeye 2014’ün sonlarına doğru start vermeyi planlıyor. 


İkinci bir “Rüya”daha 

Pusula İnşaat’ın bir diğer yeni projesi de Esenyurt’ta başlayacak. Rüya Prestij Residence 2 adıyla lanse edilecek olan proje Rüya Prestije yakın konumda yer alacak. 


Toplam 300 daireden oluşacak olan Esenyurt Rüya Prestij Residence 2 projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alacak. Projede konutların yanı sıra 13 adet de dükkan yer alacak. Pusula İnşaat Rüya Prestij Residence 2 projesini Ocak 2014’te satışa çıkaracak. 


Şengül...