30 / 04 / 2024

Boss4 İnşaat Alya Dolunay’da teslimler başladı!

Boss4 İnşaat Alya Dolunay’da teslimler başladı!

Firma: BOSS4 Gayrimenkul İnşaat

Proje: Alya Dolunay

Boss4 İnşaat imzası ile hayata geçirilen Alya Dolunay projesinde teslimler başladı. İstanbul Beylikdüzü’de inşa edilen Alya Dolunay projesi, kentsel dönüşümün en güzel örnekleri arasında yer alıyor.



Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markaları arasında yer alan Boss4 İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü’nün en çok değer kazanan bölgeleri arasında yer alan Atatürk Bulvarı’nda hayata geçirilen ‘Alya Dolunay’ projesinde yer alan konutlar sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, temelleri 2020 yılının sonunda atılan ve kentsel dönüşüm projesi şeklinde inşa edilen Boss4 İnşaat ‘Alya Dolunay’ projesinde toplamda 80 konut dönüştürülerek tamamlandı. Yine aktarılan detaylara göre, toplam 5 bin 56 metrekarelik alan üzerinde iki blok olarak yükselen projede 108 konut ve 12 ticari alandan meydana gelen ‘Alya Dolunay projesinde yer alan konutların alanları 183 metrekare ila 357 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede yer alan konutlar 3 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon dubleks şeklinde tasarlandı. 

Boss4 İnşaat Alya Dolunay’da teslimler başladı!

Yine verilen detaylara göre yaptığı açıklamada Boss4 inşaat ‘Alya Dolunay' projesinin Beylikdüzü’nün tam merkezindeki konumu ve üst düzey donanımı ile örnek bir proje olduğunu dile getiren Boss4 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, teslimlerine başlanmış olan ‘Alya Dolunay’ projesinin çevredeki kentsel dönüşüm projelerine prestij kattığını da söyledi. 

Yaptığı açıklamada konu ile ilgili önemli bazı bilgiler veren Boss4 İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş “2021'de başlamış olduğumuz projelerimiz arasında yer alan ‘Alya Dolunay’ projesi hem ticari hem de konut projesi olarak inşa edildiği bölgeye vizyon kazandıran bir proje oldu. Biz hayata geçirdiğimiz projeleri söz verdiğimiz tarihte ve hatta söz verdiğimiz tarihten daha önce sahiplerine teslim ediyoruz. Biz geçtiğimiz ay da toplamda 12 lüks villadan meydana gelen ‘Alya Bella’ projemizi de tamamladık ve söz konusu projeyi teslim etme aşamasına getirdik. Biz şimdi de ‘Alya Dolunay’ projemiz teslim ediyoruz. Yatırımcılarına hem güvenli, hem konforlu, hem de kazandıran projeler sunmayı sürdürüyoruz” diye konuştu.Boss4 İnşaat Alya Dolunay’da teslimler başladı!

Boss4 İnşaat Alya Dolunay’da teslimler başladı!

Geniş daire seçenekleri ve dükkanlarıyla hem konut hem de ticari alanda tüm ihtiyaçlara cevap veren ‘Alya Dolunay’ geniş peyzaj alanı, kapalı havuz, spor salonu, etkinlik-toplantı odası, Türk hamamı ve saunadan oluşan sosyal dolanı alanları ile de dikkat çekiyor. 

Öte yandan; Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nin yanı başında yer alan proje, civardaki alışveriş merkezleri, hastane ve eğitim kurumları ile ulaşım noktalarına yürüme mesafesinde yer alıyor.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

Alya Bella villalarında teslimler başladı!

Alya Konutları Merkezefendi ön satışta!


projeye sor



Geri Dön