28 / 04 / 2024

Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da teslimler başladı!

Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da teslimler başladı!

Gülpetek Rosa Deluxe Kartal,  Gülpetek İnşaat tarafından İstanbul İli Kartal ilçesi Cengiz Tapel Caddesi'nde inşa edildi. Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da teslimler başladı. İşte ayrıntılar...



Gülpetek Rosa Deluxe Kartal projesi, Gülpetekİnşaat imzasıyla Kartal Cengiz Topel Caddesi'nde konumlanıyor. B ve D blok olarak 2 blok 120 daireden inşa edilen projede B bloğun teslimleri başladı. D blok ise Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor.

2 blok, 120 daireden oluşan Gülpetek Rosa Deluxe Kartal projesinde 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. 2+1 konutların metrekareleri 65 metrekare ile 54 metrekare arasında, 3+1 daireler ise D blokta yer alıp loft daire olarak geçmekte olup 165 metrekareden oluşuyor.

Peki Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da konut fiyatları ne kadar? Gülpetek Rosa Deluxe Kartal'da daire fiyatları kaç lira? 25 Eylül 2023 Gülpetek Rosa Deluxe Kartal fiyat listesi.

 Gülpetek Rosa Deluxe Kartal da teslimler başladı!

GÜLPETEK DELUXE KARTAL DAİRE FİYAT LİSTESİ 25 EYLÜL 2023!

Gülpetek Deluxe Kartal 2+1 ve 3+1'lerden oluşuyor.
2+1 dairelerin fiyatları 3 milyon 250 bin lira ile 4 milyon 50 bin lira arasında,
3+1 dairelerin fiyatları ise 6 milyon 500 bin liradan satılıyor.

 Gülpetek Rosa Deluxe Kartal da teslimler başladı!

GÜLPETEK DELUXE KARTAL ÖZELLİKLERİ VE SOSYAL DONATILARI!

Gülpetek Delıxe Kartal projesinde, asansör, kapalı Otopark, merkezi ısıtma, teras, çocuk oyun alanı, kameralı güvenlik, bahçe ve oturma ve dinlenme alanları bulunuyor.

Gülpetek Delıxe Kartal projesi zemin Etüdü, yapı denetimi yapılmış olup deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa edilmiştiri

GÜLPETEK DELUXE KARTAL LOKASYON BİLGİSİ!

Kartal Cengiz Topel Caddesi'nde yer alan proje şehir merkezine yakın donumda. Çevresinde alışveriş merkezi, market ve semt pazarı gibi alanlar yer alıyor. Hastane, eczane, okul gibi kurumlara yakın olan projenin toplu taşımaya ulaşım erişimi kolaydır. 

WEB: https://gulpetekinsaat.com.tr/

TEL: 444 96 35
 

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Pera Royal birinci etap lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Geri Dön