05 / 05 / 2024

beylikdüzü saray dairesi

beylikdüzü saray dairesi

Story Residence 2 projesinin en üst katındaki 13 daireyi satın alan bir işadamı 2,5 milyon dolar tasarım bedeli harcadığı 2 bin 350 metrekarelik daireyi 4 milyon 700 bin dolara satıyor...

Beylikdüzü'nde 11 bin 558 metrekare arsa 80 milyon TL'ye icradan!

T.C. Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 325 ada 4 parselde yer alan arsayı satıyor...

Beylikdüzü'nde 12.9 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

T.C. Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 0 ada 560 parselde yer alan binayı 12 milyon 884 bin 157 TL'ye satıyor...

Beylikdüzü ve Eyüpsultan'da 10.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Beylikdüzü ve Eyüpsultan'daki 2 arsa ihale ile satılıyor...

Şişli ve Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Şişli ve Beylikdüzü'ndeki 2 gayrimenkul ihale ile satışa sunuluyor..

Beylikdüzü ve Silivri'deki 2 arsa 4.7 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beylikdüzü ve Silivri'deki 2 arsayı ihale ile satıyor..

Beylikdüzü'nde 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan arsa satışa sunuluyor.

İstanbul Defterdarlığı'ndan Beylikdüzü'nde satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan arsayı satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 355 bin TL olarak belirlendi.

Sefaköy Beylikdüzü Metro Hattı'na onay çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçecek olan Sefaköy Beylikdüzü Metro Hattı için ÇED süreci onaylandı. 1 milyar 865 milyon 80 bin TL yatırıma sahip metronun 4 yılda hizmete geçmesi bekleniyor.

Beylikdüzü'nde 15.3 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Sanayi+ticaret+Depolama alanı imarlı arsanın satış bedeli 15 milyon 355 bin TL olarak belirlendi.

Esenyurt ve Beylikdüzü'nde 3.3 milyon TL'ye 3 gayrimenkul!

Büyükçekmece İcra Dairesi, Beylikdüzü ve Esenyurt'ta yer alan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 3 milyon 335 bin TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü'ne meydan ve nikah sarayı müjdesi!

Beylikdüzü Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın 1’inci Oturumu gerçekleşti. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Caddesi Fatih Sultan Mehmet Camii alanının meydan karakterine kavuşturulacağının müjdesini verdi.

Beylikdüzü West Wall Marina Vilları'nda icradan satılık villa!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan West Wall Marina Vilları'nda yer alan villayı satışa çıkardı. 612 metrekare yüzölçümlü villanın toplam satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Çırağan Sarayı'nın tapusu Beylikdüzü Belediyesi'nde!

Beylikdüzü Belediye Meclisi'nin CHP'li Üyesi ve Meclis Başkanvekili Ömer Şatır ailesi ve kendisine dair bilinmeyenleri Gazetem İstanbul'a anlattı. Şatır, Çırağan Sarayı ile birlikte birçok önemli yerin tapusunun kendilerinde olduğunu söyledi.

beylikdüzü saray dairesi Haberi

beylikdüzü saray dairesi
Orkun İnşaat projesi olan Story Residence 2, İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yer alıyor. Bir işadamı projenin en üst katındaki 13 daireyi tamamen satın aldı ve 2 bin 350 metrekarelik bir saraya dönüştürerek satışa çıkardı. 17 odalı, 6 banyolu daire, yaklaşık 2,5 milyon dolarlık tasarım bedeli ile yapıldı. Millenium Sarayı adı verilen daire, 4 milyon 700 bin dolardan satışa sunuluyor. Story Residence'taki daire Türkiye'nin en büyük rezidans dairesi olma özelliğini...