05 / 05 / 2024

beylikdüzü Şehircilik günü

beylikdüzü Şehircilik günü

Beylikdüzü Belediyesi, 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü münasebetiyle, bünyesinde çalışan şehir plancılarının gününü kutladı. Bu mesleki günde plancılara, "Merkezi Bir Kent Parçası Kentsel Tasarım Projesi" adlı bir kitap hediye edildi.

İstanbullulara müjde! İBB Başkanı İmamoğlu duyurdu: Beylikdüzü-Pendik arası 55 dakika olacak! HIZRAY geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu uzun süredir üzerinde çalıştıkları ''HIZRAY'' projesi ile ilgili bilgi vererek  Beylikdüzü-Pendik arasının 55 dakika olacağını duyurdu.

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Emekliler için devrede! Şimdi başvurun 2 gün içinde 10 bin TL’ye sahibi olun!

Emekliler için yürürlüğe girdi. Şimdi başvurursanız 2 gün içinde 10 bin lirayı alın. İşte detaylar!

Altın yatırımcılarının gözü cuma gününe çevrildi! Önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın

Son dakika altın fiyatları milyonların odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatlarının gözü cuma günü açıklanacak olan  PCE enflasyonuna çevrildi. Altın yatırımcıları önceden planınızı yapın, sonra pişman olmayın.

GS Store’da Sarı Kırmızı renklere gönül verenler için Eylül fırsatları! Son gün yarın! İşte 11 Eylül 2022 fiyat listesi

Sarı Kırmızı renklere sevdalı Galatasaray taraftarının tek adresi GS Store’un Eylül ayı kampanyası için yarın son gün. GS Store online mağazasında yer alan 64 ürün yüzde 41’e varan indirimlerle taraftarın ilgisine sunuluyor.

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından açıldı.

İstanbullulardan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na onay verilmemesine tepki!

İstanbullulardan Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'na onay verilmemesine tepki geldi. Vatandaşlar, Sefaköy-Beylikdüzü metro hattının yatırım programına alınmamasını halk için iyi olurdu diyerek yorumladı. 

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 46 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zdzıslaw Andrze Janık tarafından açıldı.

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm için yüzde 74 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan uzlaşma görüşmelerinde yüzde 74 anlaşma sağlandı. 

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Kantarci tarafından açıldı.

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Batı E Ofis Bilişim Reklam Organizasyon Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Yalçın tarafından kuruldu.

beylikdüzü Şehircilik günü Haberi

beylikdüzü Şehircilik günü

Şehir planlamasına dikkat çekilen bu mesleki günde plancılara, "Merkezi Bir Kent ParçasıKentsel Tasarım Projesi" adlı bir kitap hediye edildi. 

Bu yıl 38. si düzenlenen ve "Kentlerin Geleceği" temasıyla organize edilen Dünya Şehircilik Günü, Beylikdiizü Belediyesi'nde kutlandı. Meslek günlerinin ilk defa kutlanmaya başlandığı Beylikdiizii Belediyesi'nde, mesleki anlamda farkındalık yaratmanın önemine dikkat çekildi. 

Şehir planlamasının gelecek açısından önemine ve doğada oluşan tahribatın da önlenmesine vurgu yapıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu ve Beylikdüzü Belediyesi Başkan Danışmanı Mehmet Çalık, birlikte çalıştıkları şehir plancılarına Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hediyesi olan "Merkezi Bir Kent Parçası-Kentsel Tasarım Projesi" adlı kitabı hediye etti. Günün anlamına ve önemine dikkat çeken Başkan Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu, "Şehir planlama, şehrin geleceği açısından çok önemli. Maalesef ki bu meslek pek bilinmiyor. 

Üniversitelerden...