03 / 05 / 2024

Beylikdüzü-Söğütlüçeşme metrobüsü

Beylikdüzü-Söğütlüçeşme metrobüsü

Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattında yarın deneme seferleri başlıyor. Geçtiğimiz 29 Ekim’de açılması beklenen hat deneme seferlerinden 1 hafta sonra tam kapasiteyle çalışmaya başlayacak

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

Kadıköylüler: Söğütlüçeşme AVM-Gar projesi 'kazanım' değil, rant projesidir!

Bazı Kadıköy sakinleri Söğütlüçeşme'de hayata geçirilen Söğütlüçeşme AVM-Gar projesine karşı ‘kazanım’ değil, kent suçudur, rant projesidir" diyerek tepki gösterdi.

İstanbul'a yeni metro müjdesi! Söğütlüçeşme - Yenidoğan Metrosu geliyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Söğütlüçeşme-Yenidoğan Metrosu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Çeşme'de 120 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın satış bedeli 120 milyon TL olarak belirlendi.

Küçükçekmece Söğütlüçeşme 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Küçükçekmece ilçesi, Söğütlüçeşme Mahallesi, 621 ada, 17 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kadıköy Söğütlüçeşme'de yapılması planlanan AVM-Gar projesi TBMM gündeminde!

İstanbul Söğütlüçeşme'de yapılması planlanan AVM-Gar projesine ilişkin soru önergesi verildi. İyi Parti İstanbul Milletvekili Ümit Beyaz, konuyu Meclis'e taşıdı. 

Yeni telefon almak isteyenlere müjde! Samsung Galaxy Z Fold 3'e 4338 TL indirim geldi! 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Samsung Galaxy Z Fold 3'e büyük bir indirim geldi! Teknosa'da Galaxy Z Fold 3'e 4338 TL indirim yapıldı! Peki, Samsung Galaxy Z Fold 3 fiyatları ne kadar? İşte 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme projesi açıklaması!

Akfen GYO, geçtiğimiz günlerde basında yer alan, iştirakleri Fıratcan İnşaat çatısında hayata geçirilecek olan Söğütlüçeşme Projesi çerçevesinde AVM inşa edileceği iddialarının gerçeği yansıtmadığını duyurdu. 

Çeşme'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çeşme Satış Memurluğu, Çeşme İlçesi ,Ilıca Mahallesi Kumluk mevkiinde bulunan boş arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi. 

Beylikdüzü-Söğütlüçeşme metrobüsü Haberi

Beylikdüzü-Söğütlüçeşme metrobüsü

Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattında yarın yolculu deneme seferleri başlayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Beylikdüzü’nden metrobüse binen bir yolcu, aktarmasız olarak ve tek biletle  Zincirlikuyu’ya kadar yolculuk edebilecek.

Metrobüsün 50. kilometresi Beylikdüzü İstasyonu olurken, Beylikdüzü-Söğütlüçeşme arası 83 dakika sürecek.


Aktarmaya gerek kalmadı

Yeni eklenen hatlarla beraber metrobüs hattındaki istasyon sayısı 33’ten 44’e çıkacak.

Metrobüs hattının 4. etabı olan Avcılar-Beylikdüzü hattı bir hafta sonra tam kapasiteyle hizmet verecek. Hat, 10 kilometre uzunluğunda ve 11 adet istasyondan oluşuyor. Avcılar İstasyonu, hattın uzatılması nedeniyle yeniden düzenlendi. Böylece metrobüs Avcılar’dan aktarma yapmadan devam edebilecek.

Proje kapsamında 11 adet metrobüs üst geçidi, 5 adet yaya üst geçidi inşa edildi. Engellilerin istasyonlara erişimini sağlamak amacıyla asansör ve yürüyen merpen konuldu.

Proje sonunda D-100 Karayolu, kuzey ve güneyde, 2 şerit yan yol,...