09 / 05 / 2024

Beylikdüzü son iki yıldır emlak piyasasının en çok kazandıranı

Beylikdüzü son iki yıldır emlak piyasasının en çok kazandıranı

Beylikdüzü son iki yıldır emlak piyasasında en çok kazandıran bölge oldu...

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Kiler GYO'dan Beylikdüzü ve Kartal'a yeni proje!

2,7 milyar liralık beş projesi devam eden Kiler GYO, bu yıl Kartal ve Beylikdüzü'nde iki yeni proje geliştirmeyi planlıyor. 

Yatırımcının yüzünü güldüren ilçe Beylikdüzü!

Beylikdüzü, son yıllarda İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgesi oldu. Hal böyle olunca da tüm inşaat firmalarının bir an da yüzlerce projesine ev sahipliği yaptı. Peki Beylikdüzü nasıl bu kadar gelişti? Emlak ve yatırım uzmanı Enes Su, yatırımcının yüzünü güldüren ilçeyi anlattı.

Beylikdüzü İnnovia 4 son fiyat listesi!

Beylikdüzü İnnovia 4 son fiyat listesi kapsamında projede konut fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. Proje 95 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

Beylikdüzü Yakuplu ve Gürpınar'a iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, “Yakuplu ve Gürpınar'da bu sonbaharda iki yeni okulun temelini atmak için bağışçılarımızla ve milli eğitim kadrolarımızla gerekli görüşmeleri tamamladık. Bu okulların tüm maliyetleri belediyemiz tarafından karşılanacak” dedi.

Beylikdüzü Belediyesi 2 yeni okul için imzaları attı!

Beylikdüzü Belediyesi iki yeni okul için imzaları attı. İlçedeki eğitim kurumlarının sayısının ve var olanların kalitesinin arttırılması için çalışmalar yapan Beylikdüzü Belediyesi, İstanbul Valiliği ile masaya oturdu.

Beylikdüzü Phuket Life'de son 40 daire!

12 bin 400 metrekare alana konuşlanmış olan Phuket Life Evleri, İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde yer alıyor. Phuket Life Evleri’de son 40 daire sahiplerini bekliyor.

HEP İstanbul'un son iki bloğu satışa çıktı!

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Avcılar- Beylikdüzü-Esenyurt ilçelerinin kesişim noktasında hayata geçirdiği HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu.

HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu!

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Avcılar- Beylikdüzü-Esenyurt ilçelerinin kesişim noktasında hayata geçirdiği HEP İstanbul'da son iki blok satışa sunuldu.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul ve spor kompleksi müjdesi!

Beylikdüzü'nde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Açılış töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Beylikdüzü'nde iki yeni okul inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi

Beylikdüzü Vista Garden'da son 10 daire sahiplerini bekliyor!

Gül İnşaat tarafından, İstanbul Beylikdüzü’nün merkezinde, geniş metrekareli yemyeşil bir yaşam alanı olarak tasarlanıp hayata geçirilen Vista Garden projesinde, hemen oturuma hazır son 10 daire sahiplerini bekliyor.

Beylikdüzü son iki yıldır emlak piyasasının en çok kazandıranı Haberi

Beylikdüzü son iki yıldır emlak piyasasının en çok kazandıranı

İstanbul Emlak Komisyoncuları ve Danışmanları Odası 2. Başkanı Nizamettin Aşa, emlak piyasasında, son iki yılda en çok kazandıran bölgenin Beylikdüzü olduğunu kaydetti. Bunda ulaşım imkanlarının gelişmesinin çok etkili olduğunu belirten Aşa, İstanbullular'ın emlak alırken ya da kiralarken, göz önünde bulundurdukları önemli kriterin ulaşım olduğunu söyledi.

Beylikdüzü'nde emlak fiyatlarında önemli artış olduğunu ifade eden Aşa: ''İki yıl öncesine kadar Beylikdüzü, hem satılık hem kiralık bakımından çok uygun bir bölgeydi. Şehir içinde bin 500, 2 bin liraya kiralayabileceğiniz bir evi 800-900'e bulabiliyordunuz. Fiyat düşüktü ama ulaşım sıkıntılıydı. ''Metrobüs hattı gelecek'' söylentileriyle fiyatlar artmaya başladı. E-5'e yakın yerleri prim yaptı. Kuzeye doğru gittiğinizde fiyatlarda yükseliş yok, hatta bazı iskontolar söz konusu oldu.'' dedi.

Nizamettin Aşa son iki yılda en çok prim yapan bölge sıralamasında...