04 / 05 / 2024

beylikdüzü toplanma alanları 2020

beylikdüzü toplanma alanları 2020

Beylikdüzü Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü Afet Yönetimi ve Koordinasyonu çalışanı Sultan Çebitürk yaptığı açıklamada, Beylikdüzü'nün İstanbul'daki sayı ve alansal olarak en fazla deprem toplanma alanına sahip ilçe olduğunu söyledi.

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Toplanma alanları yaklaşık 2,5-3 yılda belirleniyor!

İçişleri Bakanı Soylu, "Toplumda bir güvensizlik olursa biz bu ülkeyi yönetenler olarak ilk önce kendimizi affetmeyiz. Çünkü deprem ve karşı karşıya kaldığımız afetler konusu bizim için fevkalade önemli. Bu toplanma alanlarının belirlenme süresi yaklaşık 2,5-3 yıllık bir süreç" dedi...

İstanbul'daki toplanma alanları! Nerede toplanacağız?

5.8 büyüklüğündeki depremler İstanbul'daki deprem riskini yine aklımıza getirdi. Peki depremin ardından milyonlarca insan nerede toplanacak, nerede barınacak. İşte İstanbul'daki toplanma alanları...

Beylikdüzü Ödül İstanbul Özyurtlar fiyat listesi!

İstanbul Beylikdüzü'de Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ödül İstanbul projesi toplam 2 bin 683 daire ve ticari alanları kapsıyor. Projede fiyatlar 179 bin TL'den başlıyor...

Beylikdüzü metrosunu bekliyor!

Planlı yapılaşma süreci, yeşil alanları ve yeni projeleri ile öne çıkan Beylikdüzü'nde en önemli sorun ulaşım. Gelişen Bölgeler Zirvesi'ne katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve bölgenin önde gelen müteahhitleri "Beylikdüzü'nün yıldızı her geçen gün parlıyor" diye konuştu.

Beylikdüzü'ne 4 yeni park geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşın dinlenebileceği, keyifli zaman geçirebileceği alanları arttırmaya devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü 4 mahallede 4 adet yeni parkın yapımına iki parkın da revizesine başladı.

Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire fiyatları!

Beylikdüzü 11. Mahalle projesi 28 bin 918 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Beylikdüzü 11. Mahalle satılık daire fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiyor.

Beylikdüzü West Side güncel fiyat listesi!

Beylikdüzü West Side güncel fiyat listesi 260 bin liradan başlıyor. West Side İstanbul projesinde konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde yüzde 0,50 faiz kampanyası!

Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinden ev alanlar yüzde 20 peşin ödeme ile hemen taşınabiliyor ve ödemeler yüzde 0,50’den başlayan faiz oranları ile yapılabiliyor.

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü satılık!

Kameroğlu Metrohome Beylikdüzü satılık dairelerin fiyatları peşinde 510 bin TL'den başlıyor. Metrohome Residence Beylikdüzü'nde konut ve ticaret alanları olacak...

Beylikdüzü'nden ev alan kazanıyor!

Son dönemlerin en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde ev fiyatları sürekli artıyor. Uzmanlar, bölgeden ev alanların 1 yılda yüzde 30'lara varan prim elde ettiğini söylüyor.

Beylikdüzü AKS Focus nerede?

AKS Focus Residence'de daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje 14 bin 500 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Beylikdüzü AKS Focus nerede?

Beylikdüzü Huzurlu Marmara daire fiyatları!

Beylikdüzü Huzurlu Marmara daire fiyatları alanları ve cephelerine göre değişiyor. 27 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

beylikdüzü toplanma alanları 2020 Haberi

beylikdüzü toplanma alanları 2020

Her ay düzenli olarak yapılan İnşaat Mühendisleri Odası Afet Komisyonu Toplantısı'nın bu ayki gündem maddesi Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem oldu. Beylikdüzü Belediyesi'nde yer alan habere göre, gerçekleştirilen toplantıya, komisyonda yer alan tek belediye çalışanı olma özelliğine sahip olan  Beylikdüzü Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü Afet Yönetimi ve Koordinasyonu çalışanı Sultan Çebitürk'ün yanı sıra; İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Gökçe, İMO İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna, Şube Sekreteri Rezan Bulut, İTÜ Deprem ve Afet Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Filiz Piroğlu, İMO Yönetim kurulu üyeleri ve Afet Komisyonu üyeleri katılım gösterdi. 

İMO İstanbul Şubesi'nde yapılan toplantıda, İMO'nun afet yönetim komisyonunun olağan gündemi ve Elazığ depremi bağlamında İMO'nun yaptıkları ve yapacakları konular da masaya yatırıldı. Yapılan toplantı sırasında İMO Başkanı Cemal...