03 / 05 / 2024

beylikdüzü yangını

beylikdüzü yangını

Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 61 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi; yangın sırasında paniğe kapılarak apartman girişinde bulunan beton zemine atlayan 35 yaşındaki kızı da olay yerinde can verdi.

Kiler GYO Beylikdüzü arsalarının değeri ne kadar oldu?

Kiler GYO'nun Beylikdüzü arsaları, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavalı Mahallesi, Ada Çiftliği Mevkii, 183 ada 1 parsel ve 184 ada 1 parselde yer alıyor. Peki bu arsaların 2021 yılsonu değeri ne oldu?

İncirli-Beylikdüzü metro hattında çalışmalar başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Başkan İmamoğlu, ziyaret sırasında Beylikdüzü halkının uzun süredir beklediği İncirli-Beylikdüzü metro hattı için çalışmaların başlayacağını açıkladı. 

Kiler GYO Beylikdüzü arsaları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler GYO İstanbul ili Beylikdüzü arsalarının 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Beylikdüzü Sun Park Evleri basın lansmanı 14 Nisan'da!

Oryal İnşaat imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim bölgesi olan Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Sun Park Evleri projesi basına lanse edilecek. 

Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın!

Toplam 46 konut, 54 ticari ünite ve 12 ofisten meydana gelen Babacan Central ile Beylikdüzü'nde topraktan kazanmaya başlayın.

Beylikdüzü Arapların ilgi odağı oldu!

İstanbul Beylikdüzü'nde inşa edilen Evim Yüksekdağ projesi Arapların yeni gözdesi haline geldi. Projede daire fiyatları 297 bin liradan başlıyor.

Babacan Central Beylikdüzü fiyat listesi!

Toplam 746 adet konut, 54 adet ticari ünite ve 12 adet ofisin yer alacağı Babacan Central Beylikdüzü projesinde ön satışlar başladı. İşte Babacan Central Beylikdüzü fiyat listesi...

Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği Aydın Örs Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Beylikdüzü'nün muhafazakarlara özel projesi: Locca Beykent!

Beylikdüzü'nün muhafazakar yaşama uygun özel projesi Locca Beykent'te hemen teslim son dairelerin satışları devam ediyor...

Yatırımcının yüzünü güldüren ilçe Beylikdüzü!

Beylikdüzü, son yıllarda İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgesi oldu. Hal böyle olunca da tüm inşaat firmalarının bir an da yüzlerce projesine ev sahipliği yaptı. Peki Beylikdüzü nasıl bu kadar gelişti? Emlak ve yatırım uzmanı Enes Su, yatırımcının yüzünü güldüren ilçeyi anlattı.

Beylikdüzü Kavaklı hızla dönüşüyor!

Beylikdüzü Belediyesi, inşaat firması işbirliği ile sosyal ve dini tesis çalışmalarına devam ediyor. Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi hızla dönüşüyor.

Arçelik, Beylikdüzü'ndeki fabrikasını Çerkezköy'e taşıyacak!

Arçelik, İstanbul Beylikdüzü'ndeki fabrikasını Çerkezköy'e taşıyacağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıkladı.

beylikdüzü yangını Haberi

beylikdüzü yangını

Beylikdüzü'nde bir sitede çıkan yangında, dumandan zehirlenen 61 yaşındaki kadın yaşamını yitirdi; yangın sırasında paniğe kapılarak apartman girişinde bulunan beton zemine atlayan 35 yaşındaki kızı da olay yerinde can verdi.


Olay saat 19.00 sıralarında, Barış Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde bulunan Kutlu Sitesi A-2 Blok'ta meydana geldi. Bina girişinde bulunan elektrik panosunda yangın çıkmasıyla merpen boşluğunu bir anda duman kapladı. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, sivil savunma ekipleri de yardıma geldi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri apartman girişinde çıkan yangına müdahale etti. Yangın tamamen söndürüldü.


ÜST KATLARDA PANİK

Bu sırada, üst katlarda oturan vatandaşlar panik içinde dairelerinden çıkarak aşağıya inmeye çalıştı. Dumandan etkilenen 8 kişi ambulanslarla çevredeki hastanelere...