05 / 05 / 2024

beylikdüzü yeşil akasya

beylikdüzü yeşil akasya

Yılmaz İnşaat tarafından yapılan Yeşil Akasya Beylikdüzü projesinde hemen teslim durumda olan son konutların fiyatları 150 bin TL ile 180 bin lira arasında değişiyor

Beylikdüzü'nde 13 bin 122 metrekare arsa 91.8 milyon TL'ye icradan!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Gürpınar Mahallesi Kavaklı Yolu altı mevki, 1086 ada 1 parselde yer alan 13 bin 122 metrekarelik arsayı 91 milyon 854 bin 700 TL'ye satıyor...

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Beylikdüzü'nde 12.9 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı bina!

T.C. Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavaklı Mahallesi, 0 ada 560 parselde yer alan binayı 12 milyon 884 bin 157 TL'ye satıyor...

Beylikdüzü'nde 10.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

T.C. Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Gürpınar Mahallesi, Cevizlik Mevkii, 1093 ada 2 parselde yer alan fabrika binası ve arsasını 10 milyon 221 bin 250 TL'ye satıyor...

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

Beylikdüzü'ne izci kampı inşa edilecek!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye çocuklar için izci kampı yapıyor. Dereağzı Mahallesi Gülben Sokak üzerine kurulacak kamp, tam 4 bin 500 metrekarelik alanı kaplayacak.

Şevket Can: Amacımız Yeşil Mahalle’yi güzelleştirmek!

Tarsus Belediyesi tarafından Yeşil Mahalle’de yapılan 18 uygulamasıyla ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Şevket Can, amaçlarının Yeşil Mahalle’yi güzelleştirmek ve geliştirmek olduğunu söyledi.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi uluslararası yarışma ile şekillenecek!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçeyi park cennetine dönüştürme konusunda kararlı. Birçok etaptan oluşan ve Beylikdüzü’nün kimliği haline gelecek Yaşam Vadisi Projesi, uluslararası bir yarışma ile şekillenecek.

Beylikdüzü'nde tapu işlemlerine teknolojik çözüm!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçedeki binlerce vatandaşın tapu sorununu bir bir çözerken, şimdi de Beylikdüzü Tapu Müdürlüğü ile bir protokol imzaladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun imzaladığı protokol ile artık süreç daha kısalmış olacak.

Erzurum, Yeşil Yakutiye Projesi'yle dönüşüyor!

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, "Erzurum'u yıkarak ruhuna uygun konuma taşımak, çağdaş yapıya kavuşturmak zorundayız. Yeşil Yakutiye Projesi, bizim için bir ilk örnektir'' dedi.

Beylikdüzü Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları Yarışması sonuçlandı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin kimliğini ifade edecek Yaşam Vadisi projesinin geliştirilmesine yönelik “Yaşam Vadisi, Köprü ve Bağlantıları” adıyla düzenlediğini yarışmanın kazananlarını açıkladı.

Rize Yeşil Yol projesi yol genişletme çalışmaları ne durumda?

KARADENİZ Yeşil Yol projesinde, bölge halkı ve çevrecilerin tepkileri nedeniyle bağlantısı yapılamayan Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi Yukarı Kavron ve Samistal Yayla yolu güzergahında, yol genişletme çalışmaları sürüyor.

beylikdüzü yeşil akasya Haberi

beylikdüzü yeşil akasya

Beylikdüzü'nde İhlas Marmara Evleri 2. Etap karşısında, Eston Deniz Evleri'ne komşu konumda yükselen Yeşil Akasya Evleri projesinde son 10 konutun satışı devam ediyor. 120 konutluk Yeşil Akasya Beylikdüzü projesinin arsa alanı 10 bin metrekare olarak belirlendi.


Yaşamın 2009 yılından bu yana devam ettiği projede satılık dairelerin fiyatları 150 bin lira ile 180 bin lira arasında faklılık gösteriyor. 10 katlı 6 blok halinde yükselen projede oturuma hazır olan daireler için banka kredisi kullanılabiliyor. Projedeki daireler 125 ila 150 metrekare büyüklüğünde ve 3 oda 1 salon tipinde...


Yüzde 90'ı yeşil alanlara ayrılmış durumda olan Yeşil Akasya Evleri projesinin yapımına 2007 yılında başlanmıştı. Projede otopark alanları, çocuk oyun alanları, yapay şelale, süs havuzları ve geniş yeşil alanlar yer alıyor. Projede güvenlik 24 saat görev...