05 / 05 / 2024

beylikdüzünde 2014te satışa çıkacak projeler

beylikdüzünde 2014te satışa çıkacak projeler

Son zamanlarda hızla gelişen ilçelerden olan Beylikdüzü sadece yatırım amaçlı değil oturum amaçlı da tercih edilen yerlerden biri haline geldi. Bu sene 9 firma 12 projeyle Beylikdüzü'nde olacak...

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da yükseliyor. Projede konut satışları başladı. Peki Loft Marin'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Beylikdüzü'nde 42.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı 42 milyon 779 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor, arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsa Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından satışa çıkarılıyor. Arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Esenyurt-Beylikdüzü'nde 59 yeni proje inşa ediliyor!

Esenyurt-Beylikdüzü'nde proje yarışları başladı. Bölgede 59 yeni konut projesi üretim ve geliştirme aşamasında.

Happy Center 136. şubesini Beylikdüzü’nde açtı!

Happy Center, 25 Ocak Çarşamba günü Beylikdüzü’nde 136. şubesini hizmete açtı.

Beylikdüzü'nde 2 yeni okul açılacak!

Beylikdüzü'nde geçtiğimiz aylarda temeli atılan Yakupşu Cevat Güleç Ortaokulu ve Güzelpınar Özel Eğitim Ortaokulu'nun gelecek eğitim döneminde açılması bekleniyor.

Keller Williams, 10'ncu bölge müdürlüğünü Beylikdüzü'nde açtı!

Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KW Kristal Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreni 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Centro Beylikdüzü satışları yakında başlıyor!

Sapanlar Yapı ve Demir Group Ortaklığı'nın projesi Centro Beylikdüzü yakında satışa çıkacak. Centro Beylikdüzü projesinde dairelerin 2018'in yazında teslim edilmesi planlanıyor...

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı!

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı. Açtığı franchise ofisleriyle hızlı büyümesini sürdüren Emlak İstasyonu franchise zinciri, yeni ofis açılışını yaptı.

Yabancı yatırımcının ilgisi Esenyurt ve Beylikdüzü'nde konut fiyatlarını artırıyor!

İstanbul merkezi Taksim'e 32 kilometre mesafedeki Esenyurt'ta 20 binin üzerinde, Beylikdüzü'nde 10 binin üzerinde konutun inşaat ve satışı sürüyor. Yabancı yatırımcı da bölgeye ilgi duyuyor. Bu da konut fiyatlarını yükseltiyor.

Beylikdüzü Nevsa Konakları satışa çıktı!

Yeni projeler ile değeri her geçen gün katlanarak artan Beylikdüzü'nde özel projelere imza atan Nevsa İnşaat, bölgenin modernleşen yüzünden katkı sahibi olan kurumların başında geliyor.

beylikdüzünde 2014te satışa çıkacak projeler Haberi

beylikdüzünde 2014te satışa çıkacak projeler

1-) Olcay Kavaklı Konakları'nda detaylar 2 hafta sonra belli olacak!


Olcaylar Group İnşaat tarafından Beylikdüzü'ne yeni bir proje geliyor. Henüz detayları belli olmayan Olcay Kavaklı Konakları'nda detayların 2 hafta kadar sonra belli olması planlanıyor. 


Olcay Kavaklı Konakları görsel:



Olcay Kavaklı Konakları iletişim

Telefon: 212 854 32 10-12

Web: www.olcaylargroup.com/



2-) Kiler GYO'dan Beylikdüzü'ne 2 proje!


Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın hayata geçireceği Beylikdüzü Yakuplu projesinde 1300 konut yer alacak. 2014 senesinde başlanması planlanan projede 17 blok bulunacak. 


D-100 karayoluna, TEM bağlantı yoluna ve Ambarlı...