27 / 04 / 2024

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da yükseliyor. Projede konut satışları başladı. Peki Loft Marin'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...



Loft Marin Beylikdüzü projesinde konut satışları başladı. İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da hayata geçirilen projede, 5 blokta toplam 48 adet konut yer alıyor. 

4 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilen Loft Marin'de 3 oda 1 salon ve 5+2 dubleks daire tipleri bulunuyor. Proje, Şanlı Proje tarafından inşa ediliyor. 

Loft Marin Beylikdüzü nde satışlar başladı! Yeni proje!

Yemyeşil peyzajı, deniz hayatına komşu konumu ve sosyal ayrıcalıkları ile yediden yetmişe herkes için mutlu bir yaşam vadeden Loft Marin, şehir hayatından kopmadan ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. 

Eski mahalle günlerini aratmayan sıcak ve samimi bir ortamı, etkileyici modern mimarisi ile dikkatleri çeken projede, 2 bin 700 metrekarelik peyzaj alanı bulunuyor. 

Projede, yüzme havuzu, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, spor salonu, Sauna, Türk hamamı, kamelya gibi pek çok sosyal donatı alanına yer veriliyor. 

Loft Marin Beylikdüzü nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin projesinde yer alan 3+1'lerin büyüklükleri brüt 155 metrekare olarak tasarlandı. Projede, yaşam vadisi ve deniz manzaralı daireler bulunuyor. 

Akıllı ev sistemlerinin kullanıldığı projedeki konutlarda, yerden ısıtma, ebeveyn banyosu, giyinme odası, çamaşır odası yer alıyor. 

Beylikdüzü West İstanbul Marina’ya 2 dakikalık medafede bulunan Loft Marin'de teslimlerin 1.5 aya kadar yapılması planlanıyor. Projedeki dairelerde, 3'lü ankastre set, kombi klima, lake mobilya ürünleri ve duvar kağıdı bulunuyor. 

Ayrıca Loft Marin'de su deposu, jeneratör ve kapalı otopark da yer alıyor. Loft Marin projesinde yer alan konutların fiyatları satış ofisinden öğrenilebiliyor.

Web: https://www.sanliproje.com/

Tel: 0 541 531 97 64

Atalar Harmony City satışta! Yeni proje!

Motto Çanakkale satışta! Yeni proje! 

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!


Geri Dön