20 / 05 / 2024

Beylikdüzünde sosyal yaşam merkezleri

Beylikdüzünde sosyal yaşam merkezleri

"Daha Güzel Bir Beylikdüzü İçin 20 Adım Daha" sloganıyla ilçenin her noktasına yeni yatırımlar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Tor Beylikdüzü yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor!

 Tor Holding’in yeni konut projeleri arasında yer alan Tor Beylikdüzü, yeni bir yaşamın kapılarını aralıyor...

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği yaşandı. Yıkılması gereken binaya binanın bitişiğindeki bina sakinleri kendi binalarının zarar görebileceği için tepki gösterdi. 

Kayseri'ye modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi şehrin üç farklı bölgesine beş yıldızlı denilebilecek modern sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor.

Kayseri Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi ile yapımı tamamlanan Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Kayseri Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi'nde sona doğru!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafındna yapımı devam eden Beyazşehir Sosyal Yaşam Merkezi tamamlandığında 200 bin nüfusa hizmet verecek...

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Sosyal yaşam alanları bulundukları bölgeye değer katıyor!

TOKİ, İstanbul ve Ankara'da, yeşille iç içe sosyal yaşam imkânı sağlayan parklar inşa ediyor. Ankara’da Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla gerçekleştirdiği Kuzey Yıldızı rekreasyon alanları, bulundukları bölgeye değer katıyor.

Kadıköy Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi” 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde hizmete açıldı

İnönü Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi inşaatı yükseliyor!

İnönü Belediyesi tarafından yapımına başlanan İnönü Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Beylikdüzü’nde konut prim oranları yüzde 35’e ulaştı!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, Beylikdüzü’nde yükselen konut projelerinde prim oranlarının yüzde 35’e ulaştığını kaydetti. Babacan, “Yeni bir Japon yatırımcıya ikinci katı satmak için de görüşüyoruz” diye konuştu.

Talas Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Hayata geçirdiği yatırımlara hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Talas Sosyal Yaşam Merkezi'nin temelini attı.

Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Battalgazi Belediyesi hayata geçirilen ve Çöşnük Mahallesi’nde yapılacak olan Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları başladı.

Beylikdüzü'nün yaşam vadisi 19 Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından yaptırılan İstanbul’un en yeşil ve en büyük kent içi parklarından Yaşam Vadisi’nin ilk etabı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda açılacak.

Beylikdüzünde sosyal yaşam merkezleri Haberi

Beylikdüzünde sosyal yaşam merkezleri

Beylikdüzü Belediyesi, ilçeyi adım adım güzelleştirmeye devam ediyor. "Daha Güzel Bir Beylikdüzü İçin 20 Adım Daha" sloganıyla ilçenin her noktasına yeni yatırımlar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.  Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin her noktasına hizmet götürmek için hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşa sosyal donatı alanları kazandırarak sanatı, eğitimi, kültürü ilçenin her anında hissedilebilir kılmayı kendine hedef edinen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Daha Güzel Bir Beylikdüzü İçin 20 Adım Daha" diyerek Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi'ni ilçeye kazandırdı. İmamoğlu, açılışı CHP İstanbul 3.  Bölge Mülletvekili Bihlun Tamaylıgil ve Yaşam Boyu Eğitim Müdürü Ali Yücel ile birlikte gerçekleştirdi. Beylikdüzü Semerkand Line AVM'de oluşturulan 735 metrekarelik alanın, 565 metrekaresi İSMEK kurslarına tahsis edildi. 170...