06 / 07 / 2024

Beylikdüzü’nde Tüyap Fuar Merkezi

Beylikdüzü’nde Tüyap Fuar Merkezi

Özyurtlar Şirketler Grubu, ilk göz ağrısı olan yapı market sektöründe büyümek için düğmeye bastı. Bu hedef doğrultusunda Neyzen Yapı Marketlerin üçüncü şubesi Beylikdüzü’nde Tüyap Fuar Merkezi’nin yanında hizmete girdi...

Referans Beylikdüzü'nde teslimler bu yılın ilk yarısında! 

Referans Beylikdüzü'nde tamamlanma oranı yüzde 95'e ulaştı. Projede teslimler başlayacak. Peki Referans Beylikdüzü nerede? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Beylikdüzü'nde 42.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı 42 milyon 779 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Beylikdüzü’nde konut prim oranları yüzde 35’e ulaştı!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, Beylikdüzü’nde yükselen konut projelerinde prim oranlarının yüzde 35’e ulaştığını kaydetti. Babacan, “Yeni bir Japon yatırımcıya ikinci katı satmak için de görüşüyoruz” diye konuştu.

Emlak vergisinde en büyük artış Beşiktaş ve Beylikdüzü’nde!

Emlak vergisinde yapılan zamlar bazı bölgelerde yüzde 600'ü bile aştı. En fahiş zamlar ise beşiktaş ve Beylikdüzü’nde yapıldı. Emlak vergisindeki aşırı artışlara itiraz edilebilecek.

Happy Center 136. şubesini Beylikdüzü’nde açtı!

Happy Center, 25 Ocak Çarşamba günü Beylikdüzü’nde 136. şubesini hizmete açtı.

Beylikdüzü'nde günlük ev operasyonu!

Kiralık ev terörü Türkiye'yi virüs gibi sardı. Ülkemizi hedef alan teröristlerin barındığı kontrolsüz evler, uyuşturucu tacirlerine de mekan oldu.İstanbul Beylikdüzü'nde sadece son bir ayda 350 kişi gözaltına alındı. İlçede 113 binanın komple mühürlendi.

Keller Williams, 10'ncu bölge müdürlüğünü Beylikdüzü'nde açtı!

Türkiye’de sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor. İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden Beylikdüzü'nde faaliyet gösterecek olan KW Kristal Bölge Müdürlüğü'nün açılış töreni 200’e yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Beylikdüzü'nde acele kamulaştırma kararı!

İstanbul Beylikdüzü'nde, bazı taşınmazlar Ambarlı İleri Biyolojik Arıtma Tesisi 1. ve 2. Kademe İşi kapsamında acele kamulaştırılacak.

Rigips'in yeni sistem çözümleri İstanbul Yapı Fuarı'nda ilgi gördü!

Saint-Gobain Rigips Türkiye, 10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 39. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da yenilikçi sistem çözümleriyle yer aldı.

Salt Cam, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yerini aldı!

Mersin'de faaliyet yürüten sektörün öncü isimlerinden olan Salt Cam, cam üreticileri ve ihracatçıları ile sektörün yerli ve yabancı profesyonellerini ağırlayan TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yerini aldı.

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı!

Emlak İstasyonu, Özgün Ofis Gayrimenkul Beylikdüzü'nde açıldı. Açtığı franchise ofisleriyle hızlı büyümesini sürdüren Emlak İstasyonu franchise zinciri, yeni ofis açılışını yaptı.

Beylikdüzü’nde Tüyap Fuar Merkezi Haberi

Beylikdüzü’nde Tüyap Fuar Merkezi


Özyurtlar Şirketler Grubu, ilk göz ağrısı olan yapı market sektöründe büyümek için düğmeye bastı.  Bu hedef doğrultusunda Neyzen Yapı Marketlerin üçüncü şubesi Beylikdüzü’nde Tüyap Fuar Merkezi’nin yanında hizmete girdi. Neyzen Yapı Market’te 20 bin çeşit ürün satılıyor


Özyurtlar Şirketler Grubu, Neyzen Yapı Marketleri zincir haline getirmek için harekete geçti. İlk şubesi Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt tarafından 1990 yılında Esenyurt’un merkezinde açılan Neyzen, üçüncü yapı marketini Beylikdüzü’nde Tüyap Fuar Merkezi’nin yanında faaliyete geçirdi. 500 metrekarelik yapı markette 20 bin çeşit ürün satılıyor. Yılsonuna kadar bir şube daha açıp yapı market sayısını dörde çıkaracaklarını söyleyen Neyzen Yapı Marketleri Genel Müdürü Ozan Bük, “Yapı market sektöründe 23 yıldan buyana varız. Beylikdüzü’nün dışında Esenyurt ve Bahçeşehir’de de iki yapı marketimiz var. Ayrıca...