03 / 05 / 2024

beylikdüzünde yer alan konut projeleri

beylikdüzünde yer alan konut projeleri

Mor Residence Beylikdüzü'nde ulaşımı kolay alanda ve metrobüse yakın bir şekilde konumlandırılıyor. Proje kapsamında yer alan konutların tamamı satıldı...

Beylikdüzü'nde 42.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı 42 milyon 779 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Beylikdüzü'nde 25.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Beylikdüzü Yakuplu-Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı 25 milyon 942 bin 330 TL bedelle satışa çıkardı.

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nün Yakuplu Mahallesi'nde yer alan 4 katlı binanın bitişindeki binanın yıkımı esnasında yaşanan gerginlikte 2 kişi gözaltına alındı...

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor, arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Beylikdüzü'nde 6.5 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi'nde yer alan benzin istasyonu 6 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 16 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsa Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından satışa çıkarılıyor. Arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Gençlerin gözü Beylikdüzü konut projelerinde!

Avenue İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül, gençlerin yoğun olarak Beylikdüzü'nde yer alan konut projelerini tercih ettiğini söyledi.

Beylikdüzü'nde 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa satılıyor. İhale 25 Temmuz'da gerçekleşecek..

Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan Kale Kent Beylikdüzü projesi Gül İnşaat, Liv Yapı ve 3S Kale Gayrimenkul ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Kale Kent Beylikdüzü daire fiyatları 380 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Beylikdüzü'nde günlük ev operasyonu!

Kiralık ev terörü Türkiye'yi virüs gibi sardı. Ülkemizi hedef alan teröristlerin barındığı kontrolsüz evler, uyuşturucu tacirlerine de mekan oldu.İstanbul Beylikdüzü'nde sadece son bir ayda 350 kişi gözaltına alındı. İlçede 113 binanın komple mühürlendi.

Beylikdüzü ADS Residence Evleri 330 bin TL'ye!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alan ADS Residence Evleri 70 adet daireden meydana geliyor. Beylikdüzü ADS Residence Evleri 330 bin TL'ye satışa sunuluyor.

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde erken teslim avantajı!

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü söz verilen tarihten altı ay önce, Temmuz ayında teslim ediliyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olmanın tam zamanı..

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nde 15 bin TL peşinatla!

Eşsiz konumu ile eksiksiz bir yaşam alanı sunan Makyol Yaşam Beylikdüzü söz verilen tarihten altı ay önce, Temmuz ayında teslim ediliyor. Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ile daire sahibi olmanın tam zamanı…

beylikdüzünde yer alan konut projeleri Haberi

beylikdüzünde yer alan konut projeleri

MG Proje'nin hayata geçirdiği Mor Residence projesi kapsamında 72 konut yer alıyor. Konutların tamamı satıldı. 14 katlı tek bloktan meydana gelen Mor Rezidans projesinde konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı. Konutlardan 1+1'ler 75 metrekarelik, 2+1'ler 105 metrekarelik ve 3+1'ler ise 130 metrekarelik alana sahip. Eylül ayında konutların sahiplerine teslim edildiği Mor Residence Projesi, Beylikdüzü'nde yer alıyor. 


8 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip Mor Rezidans Beylikdüzü projesi, E5, toplu taşıma araçları ve metrobüs durağına 950 metre uzaklıkta yer alıyor. 



Atatürk Havalimanı'na 20 dakikalık mesafede konumlandırılan Mor Residence istanbul Üniversitesi 15 dakika, Fatih Üniversitesi, FEM Dershanesi, Anafen Dershanesi'ne 10 dakika, Beykent Üniversitesi, Fatih Koleji'ne 7 dakika, Beyfen Koleji, Fatih Dershanesi, Fen Bilimleri Merkezi Dershanesi, Final...