02 / 05 / 2024

Beylikdüzündeki bisiklet yolları

Beylikdüzündeki bisiklet yolları

Ulaşımın hızla artmasına karşı ve sağlıklı yaşamı destekleyici olması dolayısıyla bisiklet kullanımını yaygınlaştırmaya çalışan Beylikdüzü Belediyesi, cadde ve sokaklarını bisiklet yollarıyla donatıyor.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central satışa çıktı. Toplamda 969 konuttan oluşan projede yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Babacan Central konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central konut fiyat listesi.

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Üretim tesislerini Manisa Akhisar'daki organize sanayi bölgesinde toplayacak olan Kervan Gıda Beylikdüzü'ndeki üretim tesisi ve arsalarını rekor fiyatla satışa çıkaracak.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşüm yıkımına inceleme!

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm dahilinde yıkımı gerçekleştirilen bir binanın molozları, karşı binadaki bazı evlerin camlarına geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Bisiklet Yolları Yönetmeliği!

Bisiklet Yolları Yönetmeliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Plansız alanlar için yeni yapılacak imar planlarında ayrılmış bisiklet yollarına ve bisiklet park istasyonlarına yer verilmesi zorunlu hale getirildi.

Beylikdüzü'ndeki 590 daireli sitede iskeleli yaşam!

Beylikdüzü'ndeki 590 daireli sitede mantolama için iskeleler kurulu olmasına rağmen, 2018 yılının Haziran ayından itibaren bitmeyen çalışmalar site sakinlerini canından bezdirdi...

Beylikdüzü Gürpınar'da dönüşüm başlıyor!

Beylikdüzü Gürpınar kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki hukuki engeller mahkeme kararıyla kaldırıldı.

Beylikdüzü'ndeki Kuba Kafe mahkeme kararı beklenmeden yıkıldı!

CHP’nin İBB adayı İmamoğlu, Beylikdüzü'nde ortak olduğu işletmelerin manzarasını bozuyor diye sahibi AK Partili olan Kuba Kafe'yi mahkeme kararını beklemeden yıktı.

Beylikdüzü'ndeki Küba Cafe'nin yıkımına tepki!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ndeki bir kafenin belediye ekipleri tarafından yıkılmasına tepki gösterdi 

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

EMS Yapı'dan Beylikdüzü'ne 424 konut! Yeni proje!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerine yapılacak rezidans projesinin detayları belli oldu. EMS Yapı imzası ile yükselecek Brand İstanbul, 424 konut ve 54 iş yerinden meydana gelecek...

Beylikdüzündeki bisiklet yolları Haberi

Beylikdüzündeki bisiklet yolları


Ulaşımın hızla artmasına karşı ve sağlıklı yaşamı destekleyici olması dolayısıyla bisiklet kullanımını yaygınlaştırmaya çalışan Beylikdüzü Belediyesi, cadde ve sokaklarını bisiklet yollarıyla donatıyor. İlçe genelinde çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kışla Caddesi’ne bin 300 metre, Onur Sokak’a 500 metre, Anadolu Caddesi’ne 800 metre ve Gürpınar Sahili’ne 400 metre bisiklet yolu kazandırdı. 


2017 yılında da bu çalışmalarına yoğunlukla devam edecek olan belediye, Davutpaşa Caddesi’ne 580 metre ve Avrasya Caddesi’ne 530 metre bisiklet yolu yapmayı planlıyor. Ulaşım bilincini değiştirmeyi hedeflediklerini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, her yaştan sporseverin kendilerini çok daha özgür ve genç hissedebilecekleri bisiklet yolları ağının genişletileceği bilgisini verdi. 




Beylikdüzü...