27 / 04 / 2024

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Firma: Güven Reform Group

Proje: Violet Diamond

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.



Güven Reform Group,  Violet Diamond  projesi için düğmeye bastı. Beylikdüzü Gürpınar'da hayata geçirilecek Violet Diamond projesinde 328 konut ve 10 adet ticari alan yer alacak.

Violet Diamond projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yapıldı ve Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. Söz konusu proje 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak.

Arsa alanı 10 bin 233 metrekare olarak belirlenen Gürpınar Violet Diamond projesinin inşaat alan 48 bin 923 metrekare olarak belirtildi.

SAKARYALILAR SİTESİ'NİN YERİNDE YÜKSELECEK

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilecek olan proje Gürpınar Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek. Söz konusu alanda yıkımişlemleri tamamlandı.

Proje kapsamında A, B, C, D, E, F1, F2, G Bloklar olacak şekilde toplam 8 blokta 328 adet konut ve 10 adet ticari alan yer alacak. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü ndeki Sakaryalılar Sitesi nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Projedeki A-B-C-D bloklar 1.Bodrum+Zemin+7 Normal kat olacak şekilde 9 kat olarka tasarlandı. Bloklardaki bodrum katlarda dükkanlar yer alacak.

E blok, 1.Bodrum+Zemin+ 7 Normal kat olmak üzere toplam 9 kat olarak tasarlanırken, her bir katta 6 daire yer alacak.

F1-F2 blokta her katta 5 daire yer alacak. Söz konusu bloklardaki bodrum katlar dahil tüm katlar konut olarak tasarlandı. 

G blokun bodrum katta 8 adet daire, normal katlarda 6 adet daire yer alacak.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü ndeki Sakaryalılar Sitesi nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

VİOLET DİAMOND NEREDE?

Gürpınar Violet Diamond projesinin bitişiğinde konutlar ve siteler yer alıyor. Proje alanına en yakın hassas alan 130 metre doğusunda Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi bulunuyor. Gürpınar sahili Violet Diamond projesine kuş uçuşu 800 metre uzaklıkta yer alıyor. Projenin 4 kilometre kuzeybatısından karayolu geçiyor.

Beylikdüzü Violet Diamond projesininde konutlar ve ticari alanlar dışında 180 metrekarelik spor salonu da yer alacak. Ayrıca söz konusu projede çocuk oyun alanı ve çocuk bakım odasının dışında 2 adet mescid bulunacak.


VİOLET DİAMOND NE ZAMAN TAMAMLANACAK? 

İnşaat aşamasında 40 personelin çalışması planlanan Violet Diamond projesinde ortalama 984 kişinin yaşaması planlanıyor. Projenin inşaatının 2025 yılında tamamlanması planlanıyor.  


Web: https://guvenreform.com/

 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de satışlar başladı! Yeni proje! 

Gayda Vera satışta! Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

Prestij Seyirtepe'de 0.99 faiz, 60 ay vade imkanı! 


projeye sor



Geri Dön