05 / 05 / 2024

beymen mağazası zorlu center avm

beymen mağazası zorlu center avm

Beymen Zorlu Center'da 10 bin metrekarelik mağaza açtı. Beymen Genel Müdürü Elif Çapçı, ymen mağazasında 400'den fazla marka olduğunu, bunların ise 73'ünün sadece Zorlu Center'a özel olduğunu belirtti.

Beymen Club, İstanbul Havalimanı mağazası açıldı!

Beymen Club, İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde hizmete açtığı yeni mağazasıyla 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor

Beymen Club 50'nci mağazasını Ankara Gordion AVM'de açtı!

30 yılı aşkın geçmişiyle Türk moda sektörünün öncü markalarından olan Beymen Club, Ankara Gordion AVM'deki 50'nci mağazasıyla müşterilerine hizmet veriyor... 

The Body Shop ilk kioks mağazasını Zorlu Center'da açtı!

The Body Shop, Türkiye'deki 23'üncü mağazasını Zorlu Center'da açıyor. Markanın kioks mağazasında ağırlıklı olarak vücut bakım, cilt bakım, saç bakım kategorileriyle birlikte seçili parfüm ve makyaj ürünleri yer alacak...

Crate and Barrel Türkiye'deki son mağazasını kapatıyor!

Crate and Barrel, yaklaşık 5 sene önce Zorlu Center'da açtığı ilk mağazayla başlattığı Türkiye operasyonlarını Ataköy'deki son mağazasını da kapatarak sonlandırıyor.

Club Monaco Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

Amerikalı ünlü perakende markası Club Monaco, Türkiye'deki ilk mağazasını Beymen işbirliği ile Akasya Acıbadem'de açtı.

Beymen, Point Bornova AVM'de mağaza açacak!

Kavuklar Gayrimenkul'ün kente kazandırdığı Point Bornova AVM, birbirinden ünlü dünya markalarını bünyesine katmaya devam ediyor. İzmir'in en büyük Beymen mağazası da Point Bornova'da modaseverlerle buluştu.

Beymen İzmir'deki 2. mağazasını Mavi Bahçe AVM'de açtı!

Beymen, İzmir'deki 2. mağazasını Karşıyaka'nın yeni alışveriş merkezi Mavi Bahçe'de hizmete sundu. Beymen'in Mavi Bahçe mağazası, 1250 m2iik alanıyla dünya modasına yön veren markaları moda severlerle buluşturuyor.

Sırmaison'un 3. mağazası Akmerkez'de açıldı!

Şirin Yalçın'ın ortağı olduğu ev aksesuvarları markası Sırmaison, üçüncü mağazasını Akmerkez'de açtı. Nişantaşı ve Zorlu'nun ardından yeni bir heyecana ortak olan Yalçın'ı bu mutlu gününde eşi Neşet Yalçın yalnız bırakmadı.

Crate and Barrel Ankara'daki ilk mağazasını açtı!

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, Zorlu Center, Akasya Acıbadem ve İstinyePark mağazalarının ardından dördüncü mağazasını Ankara Next Level AVM'de açtı.

Akiş GYO Bağdat Caddesi'ndeki Beymen mağazası değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş GYO Bağdat Caddesi' ndeki Beymen mağazası değerleme raporunu yayınladı.

Louis Vuitton’un en büyük mağazası İstinyePark’ta olacak!

İstinyePark, 2015 yılında üç yıllık hayalini gerçekleştirecek. Louis Vuitton, Beymen, Gucci ve Hermes, AVM’deki metrekarelerini genişletecek. Böylece Louis Vuitton’un Türkiye’deki en büyük mağazası İstinyePark’ta yer alacak

Apple Store'un 444. mağazası Akasya AVM'de açıldı!

İstanbul Anadolu yakasında bulunan Akasya AVM'de açılan Apple Store, açılışında yoğun ilgi gördü. Apple'ın tek katlı yeni mağazası, Zorlu Cener'daki ana mağazasına göre daha küçük.

Apple Türkiye'de ikinci mağazasını Akasya'da açtı!

APPLE, Zorlu Center'ın ardından Türkiye'deki ikinci mağazasını İstanbul'un Anadolu yakasındaki Akasya Acıbadem AVM'de açtı. Mağazada aralarında dalgıç, artist, karikatürist ve fotoğrafçı bulunan eğitimli 80 kişi çalışıyor.

beymen mağazası zorlu center avm Haberi

beymen mağazası zorlu center avm


BEYMEN, Zorlu Center'da 10 bin metrekarelik mağaza açtı. 300 kişinin istihdam edildiği mağaza, hem Beymen'in hem de Türkiye'nin en büyüğü olma özelliği taşıyor. Beymen Genel Müdürü Elif Çapçı, Zorlu Center'da ayrıca Dior, Dolce & Gabbana, Emilio Pucci, Stella McCartney, Tory Burch, Valentino, Saint Laurent butikleri ve Beymen Club flagship mağazaları da açtıklarını kaydederek, "Toplam 28 milyon dolarlık yatırım yaptık" dedi. Beymen mağazasında 400'den fazla marka olduğunu, bunların ise 73'ünün sadece Zorlu Center'a özel olduğunu belirten Çapçı, "Çalışan seçimimiz için 3 bin 400 mülakat yaptık. 40 bin saat eğitim verdik" diye konuştu. 


22 BİN ZİYARETÇİ 


10 gün önce satışa başlayan Beymen mağazasına bu sürede 22 bin ziyaretçinin geldiğini söyleyen Çapçı, Beymen'in Türkiye genelinde 71 mağazayla toplam 50 bin metrekareye ulaştığını...